woensdag 9 juni 2010

Art Style: BOXLIFE is om papieren en dozen een leuke manier van een Nintendo DS spel spelen, te maken

Art Style: BOXLIFE is een Nintendo DS spel dat uw kijk op het werken in een fabriek met dozen en papier zal veranderen. Dit spel is goed ontworpen om je optimaal plezier te bezorgen in het eenvoudig papierstukjes vouwen in verschillende groottes en vormen in dozen. Je zou dit klusje relatief makkelijk kunnen geklaard hebben, ware het niet dat het een race tegen de tijd is. Het is zelfs zo, in de latere fasen van het spel, als de moeilijkheidsgraad hoog zou kunnen zijn, zal de tijdslimiet de grootste uitdaging zijn waarmee u te kampen krijgt.

Er zijn echter twee belangrijke modi. In de eerste modus, kun je totaal geen papier verspillen. In de tweede modus heb je wel die mogelijkheid, maar hoe minder papier je verspilt, hoe meer punten je zult scoren. Dit spel beschikt tevens over een goed aantal moeilijkheidsniveaus.

De besturing gebeurt meestal door middel van het aanraakscherm en de stift. U kunt drie verschillende besturingsmodi kiezen door de pictogrammen op het scherm aan te raken die staan voor knippen, vouwen, en indien je beslist dat een bepaalde knipbeurt niet nodig was, dan is er ook nog de optie om het papier terug samen te voegen. Je kunt soms lange minuten proberen een bepaalde puzzel te doorgronden, in die gevallen, wanneer je tijd tekort komt, probeert het spel te helpen door je een bepaald beeld van het uiteindelijke resultaat te geven, wat je zal helpen in het proces als je het niet meer weet.
Alles samen genomen, is dit een geweldig Nintendo DS spel dat innovatief en leuk is.