woensdag 9 juni 2010

R4 Computerspel Call of Duty: Modern Warfare

Het r4 computerspel Call of Duty: Modern Warfare doet er goed aan deze spelreeks naar een hoger niveau te brengen. Je krijgt hier heel wat actie, maar je zou geschokt zijn over hoe snel de single player campagne eindigt. Dit spel neemt een nieuwe kijk op oorlogvoering. En uit de naam kan men afleiden dat het komaf maakt met de pijnlijk herhalende Wereldoorlog soort spellen. Het geeft een nieuwe kijk op de oorlogvoering van tegenwoordig, waarbij je in het midden van de actie geplaatst wordt, wat je een voorproefje geeft van wat zou kunnen zijn, in plaats van je gewoon maar te laten denken dat de goede mensen er altijd ongedeerd uitkomen. Dit is een ruime brute bewustwording op sociaal vlak.

In de spelwereld, is dit een verdomd goed first person shooter spel die je zult missen eens het gedaan is. Als de lengte echter het probleem is, is er nog steeds de online modus, waar al het plezier langer doorgaat. Je hebt de mogelijkheid om voor meer dan 15 spelers te gaan die je zullen opstellen in bijna evenveel kaarten.

De details van de graphics en het geluid zijn geweldig. Er is veel werk in het verhaal gestopt, wat zorgt voor heel wat extatische en hartkloppende scènes. De beloning is meestal prettig daar je je thuis voelt op het moment dat je ontsnapt in de legerhelikopter die op je wacht met collega-soldaten om je te beschermen tegen kwaadaardige terroristen en strijders.

Er zijn nog enkele leuke en creatieve wapens en tactieken die je krijgt door het spel. Dit r4 computerspel is elke cent waard die u betaalt.