dinsdag 1 juni 2010

Nintendo DSi XL is één van die consoles die de samenleving verandert

Gaming heeft de manier waarop we technologie in het dagelijks leven gebruiken verandert en consoles zoals de Nintendo DSi XL staan daarbij aan het voorfront. Consoles hebben consumenten de mogelijkheid gegeven om alles te doen inzake entertainment terwijl ze onderweg zijn. Meer dan dat, ze stellen een cross-over mogelijk tussen entertainment en onderwijs. Niet alleen kunt u draadloos op het internet surfen, maar u kunt ook een boek lezen van op een console, of uw brein trainen om meer te leren over cijfers terwijl u onderweg bent.
03

Plotseling zijn consoles veranderd van een puur leuk apparaat naar een noodzakelijk hulpmiddel waarmee kinderen en volwassenen leren. Meer nog, dezer dagen is het gemakkelijk om achter te blijven als u geen gelijke tred houdt met de technologie. Nog niet zo lang geleden hadden kinderen geen internettoegang nodig om hun huiswerk te kunnen maken, maar nu is dat wel zo. Daar het hele gezin het tegelijkertijd nodig heeft om veel dingen te doen, is het slim dat elk kind een console of apparaat heeft dat hen in staat stelt om te doen wat ze moeten doen vanuit hun eigen kamer.
dsill-trio2

Zo ziet u hoe het denken en de noodzaak aan technologie evolueert en hoe spelapparaten zich vooraan een plaatsje gezocht hebben. Nintendo is slim genoeg om daar munt uit te slaan met de oprichting van de DSI XL. Dit is de eerste console in enige tijd die al de beste delen van technologie met alle beste stukjes van onderwijs combineert. Het laat alle demografieën genieten en gebruiken met gemak. U kunt er op lezen, op spelen, leren en ermee in contact staan met andere mensen.
nintendo_dsi_xl_is_larger_than_you_think

Naarmate de samenleving blijft veranderen, zal het interessant worden om te zien hoe fabrikanten zoals Nintendo ontwikkelen en tot welke hoogte zij consoles zoals de DSI XL nemen.