woensdag 9 juni 2010

Alles over accessories voor de PSP

Met de komst van zoveel accessoires voor de PSP, is het leven van de mensen die PSP’s gebruiken een stuk eenvoudiger geworden. Met de accessoires voor de PSP hebben zij de mogelijkheid om games te spelen, muziek te beluisteren, films te bekijken of zelfs foto’s te selecteren. De PSP-accessoires zijn een integraal onderdeel geworden van de PSP’s. Ze mogen doorgaans niet samen met de PSP worden geleverd, dus meestal moeten de mensen de accessoires apart aanschaffen.

De mediamanager van de PSP maakt het mogelijk dat gebruikers alle soorten media met een paar simpele muisklikken op de PSP kunnen overbrengen. De sleep- en plaatsfunctie maakt het mogelijk om muziek van CD’s te kopiëren, video’s en foto’s te beheren en zelfs een backup te maken van games die je hebt gespeeld. Als je een internetverbinding hebt, kun je zelfs bepaalde software en demo’s van PlayStation gratis downloaden.

Ook is er middels de USB een camera op de PSP aangesloten, waarmee gebruikers als ze op reis zijn overal films en foto’s kunnen maken. Met behulp van de Swivel Mount kan de lens van de camera 180 graden worden gedraaid. De lens kan op het camerascherm worden gericht, of daarvan af worden gedraaid. Kortom, met de Swivel Mount kun je de lens van de camera in elke gewenste richting draaien. Verder zijn er ook nog PSP accessoires, zoals de memorystick, waarmee je grote hoeveelheden gegevens kunt opslaan.