woensdag 9 juni 2010

Diverse Sportgames voor Nintendo Wii overstromen de markt

Een van de beste allround games aller tijden - Wii Sportgames – wordt nu opgevolgd door de nieuwste game van Nintendo voor Wii: Sports Resort. De originele sportgames voor Wii zijn een verzameling leuke games, zoals tennis, honkbal, golf, bowlen en boksen. De klassieke sportgames voor Wii zijn dan ook bekroond met ”The Game of the Year Awards” van Sense Media.

De nieuwste game, Sports Resort voor Wii, vormt een feestelijk pakket met veel leuke games die je veel spelplezier zullen geven. Spelers van alle leeftijden en vaardigheden kunnen gemakkelijk met deze game spelen. Nintendo blijft aan de top staan met dit soort games. De game kwam een maand geleden in de belangstelling door de introductie van de Wii MotionPlus-technologie. De additionele Wii-besturing maakt in de game Sports Resort voor Wii gebruik van compatibele bewegingstechnologie.

Wii Sports Resort heeft slechts twee games uit het oude, klassieke genre behouden, namelijk Bowlen en Golf. Er zijn andere, nieuwe spellen toegevoegd, waaronder Boogschieten, Zwaardvechten, Wakeboarden (een nieuwe vorm van waterskiën), enz. Voor deze arcadegame hoef je niet veel vaardigheden te hebben of concentratie op te brengen. Als je de basisregels begrijpt zul je zeker van deze game genieten. De speler zal worden verrast door de stripboekachtige beelden en de leuke geluidseffecten.

Maar er hangt wel een prijskaartje aan deze game. De Wii Sports Resort wordt voor $ 200 geleverd, inclusief toebehoren, waaronder de benodigde Wii MotionPlus. Met deze nieuwe technologie kan de speler genieten van bewegingen die sterk lijken op het echte leven. Zo speel je bijvoorbeeld tennis in deze game door met je afstandsbediening in de lucht te zwaaien waardoor het racket op het scherm precies dezelfde beweging maakt. Ook bij de andere sporten in Wii Sports Resort kun je genieten van deze nieuwe bewegingstechnologie.