dinsdag 1 juni 2010

M3i Zero voor DSi / DSi XL + 4GB geheugenkaart Compatibel met de 1.4 Firmware stelt een upgrade naar de DSi mogelijk

De M3i Zero voor DSi / DSi XL Plus 4GB Micro SDHC Geheugenkaart, die compatibel is met de 1.4 firmware, stelt u in staat om te upgraden naar de DSi als u momenteel eigenaar bent van een DS of DS Lite, zonder dat u de kaart in de toekomst moet veranderen.
images-m3i-zero-11

Met 4GB geheugen, kunt u meer dan honderd games opslaan, afhankelijk van hun omvang en complexiteit of drie tot vier volledige speelfilms. Ten slotte kunt u de draagtas eens en voor altijd thuis laten. Bovendien hoeft u niet langer tijd te besteden aan het zoeken naar uw verloren games en dan rond krabbelen om ze in de console te krijgen.

Als dat nog niet genoeg was om u onmiddellijk aan te zetten tot actie, wat dacht u dan van de prijs van dit product? Als ze nog lager zou zijn, zou de fabrikant u betalen om hem in uw Nintendo te steken. Serieus, het is zeer goedkoop als u het vergelijkt met het toegenomen genot en de voldoening die u elke dag opnieuw zult ontvangen bij het gebruik ervan.

Hoewel dit een hoog geavanceerd product is, is het installatieproces buitengewoon eenvoudig en vereist zeer weinig technische expertise van uw kant. Als u richtlijnen kunt volgen, bestanden kunt verslepen, dan bent u er helemaal klaar voor, want dat is zowat alles wat u nodig hebt.
images-m3i-zero-21

De M3i Zero voor DSi / DSi XL Plus 4GB Micro SDHC Geheugenkaart, die compatibel is met de 1.4 firmware, stelt u in staat om uw oude Nintendo vandaag te updaten en beschermt u in de toekomst als u een nieuwere versie van uw console aankoopt. Wat kan er beter zijn? Niets is het antwoord en nu is het de tijd om te handelen.