donderdag 3 juni 2010

Welke geheugenproducten zijn compatibel met R4

Er zijn verslagen geweest op spelforums over de R4 en de compatibiliteit ervan met een aantal geheugenproducten. Het moeilijkste is om een duidelijk antwoord te krijgen van de makers van de R4 inzake weke geheugenkaarten gebruikt kunnen worden in combinatie met hun populair product.
01425i100558001

De R4 heeft lang beweerd gebruikt te kunnen worden met geheugenkaarten in het algemeen. De enige veronderstelde beperking daarop is gebaseerd op welk apparaat u gebruikt met de R4. Uiteraard zal dit zeer waarschijnlijk één van de producten uit het Nintendo DS gamma zijn en dus het enige waar de consument zich moest op concentreren, was welk formaat geheugenkaart hij/zij wilde gebruiken. Zij zouden moeten beoordelen waarvoor ze het DS product gebruiken; spelen, foto’s bewerken, WIFI sociale netwerken en zo verder en dienovereenkomstig oordelen.
phpthumb_generated_thumbnailjpg1

Maar met het gamma aan geheugenkaarten en sticks die tegenwoordig op de markt beschikbaar zijn, willen zowel gamers als consumenten een antwoord op wat ze zouden moeten gebruiken en waarom. De grote fabrikanten zullen over het algemeen niet naar voren treden en precies zeggen wat wel en niet kan worden gebruikt met hun apparaten, gewoon omdat ze nooit een buitenproduct willen goedkeuren. Maar dit laat mensen in het ongewisse.
sony_sony-ms-mt16g_400x400_s1

En als u er dan nog eens bij stilstaat dat Nintendo probeerde te voorkomen dat de R4 op de markt gebruikt werd, is het al helemaal geen wonder dat ze niet aangeven welke geheugenkaarten het best gebruikt worden met de DS consoles. Dit zou hetzelfde zijn als het gebruik van de R4 zelf goedkeuren.

Dus momenteel althans, lijkt het er inderdaad op dat de enige manier om te beoordelen wat het best zou gebruikt worden voor iemand, is door ze zelf één voor één uit te proberen.