woensdag 9 juni 2010

Accessoires voor PlayStation 3 waar je eigenlijk niet zonder kunt

De games voor PlayStation 3 zijn nog veel leuker als je de juiste accessoires voor PlayStation hebt om je favoriete games met familie en vrienden te spelen. De accessoires vergroten aanzienlijk je plezier en bieden een unieke ervaring tijdens het spelen. Vergeet dus niet om die accessoires voor PS 3 te kopen waarvan je denkt dat ze bijdragen aan een leukere spelervaring.

Het is aardig als je familie of vrienden kijken als je na het avondeten met een game zit spelen. Maar het is nog veel leuker als je samen met familie en vrienden een paar spelletjes na het eten kunt spelen, dus is het handig om eens te kijken naar de accessoires voor PS 3 om de beste keuze te kunnen maken.

Hieronder staan de belangrijkste accessoires die je zeker moeten hebben:
• Geheugenkaarten – als je je favoriete spel spelt en de beste score hebt behaald, kun je deze opslaan op de geheugenkaart, zodat je niet steeds dezelfde fases in de game hoeft te spelen.
• Multiplay-opties – je kunt op PS 3 met vier spelers tegelijk spelen, het enige dat je hiervoor nodig hebt is een andere besturing.
• Internetverbinding – je kunt de games dan ook online spelen met je vrienden; alle PS 3’s kunnen worden aangesloten op het internet.

Dit zijn slechts een paar van de nuttigste accessoires die je kunt gebruiken voor een leukere spelervaring op je PlayStation 3. Dus als je echt een te gekke tijd wilt hebben met je games, koop dan de accessoires voor PlayStation 3; je familie en vrienden zullen dit zeker waarderen!