dinsdag 1 juni 2010

Wat is compatibel met de R4

Met de beschikbaarheid van producten zoals de R4 die samenvallen met de Nintendo DS serie en een paar andere consoles, is het belangrijk om te weten welke games en formaten compatibel zijn. Te vaak hebben wij consumenten de neiging om apparaten en producten te kopen zonder echt te begrijpen wat ze kunnen en niet kunnen.

dq9ds_games

De R4 wordt natuurlijk vooral gebruikt in combinatie met de Nintendo DS en DS Lite consoles. Ze worden voornamelijk gebruikt voor games alsook om films en muziek af te spelen. Ze kunnen gebruikt worden ter ondersteuning van sociale netwerken via de Wi-Fi die geïnstalleerd is in de DS-console. Zij zijn in wezen ontworpen om mensen in staat te stellen om eenvoudig gegevens te uploaden en downloaden terwijl ze onderweg zijn.

marioandsonic

Dus wat kan er nu gebruikt worden met de R4? Er zijn een aantal zeer populaire games die compatibel zijn die kunnen worden gedownload of gekocht. De lijst is uitgebreid, maar de beste zijn de Mario Brothers spelletjes, Pokemon, de Sims reeks, Sonic en Animal Crossing. Ze worden ook gebruikt voor Brain Training en er zijn ook veel grote educatieve games die kunnen gebruikt worden.

o_59jyrupu04ggyqf

Ze zijn ook opgemaakt om te werken met SD-kaarten, en een aantal SDHC-kaarten in capaciteiten van 2 GB tot 64 megabyte. Zorg er wel voor dat als u een R4 hebt of van plant bent te kopen, u niet probeert om Mini-SD-kaarten of M2’s in het apparaat te installeren. Ze zijn letterlijk maar half zo groot en u zou materiële schade aan de R4 kunnen berokkenen en uiteindelijk ook aan uw DS apparaat.

Er zijn weinig dingen die niet in combinatie kunnen gebruikt worden met de R4 en de DS serie, maar het is altijd verstandig om de kleine lettertjes te lezen of eens na te vragen bij een detailhandelaar alvorens u uw geld overhandigt.