dinsdag 1 juni 2010

De Nintendo DSi XL is een waardevolle aankoop

Er zijn maar weinig producten op de markt dezer dagen waarvoor mensen in de rij gaan staan bij de release, maar de nieuwe Nintendo DSi XL is er één van. De console wordt al geringe tijd wereldwijd verwacht. Er is al heel wat gepraat op fora, gaming blogs en in de detailhandel over wat de nieuwe console de gebruikers zal bieden. Dit komt omdat de vorige modellen van de Nintendo DS serie allemaal wereldwijd zo populair waren. Nintendo heeft in feite de lat zeer hoog gelegd voor zichzelf, zodat ze weinig keuze hebben dan opnieuw deze verwachtingen in te lossen.

51f5enbjk0l_sl500_aa280_1

Het hypegehalte rond het apparaat maakt het moeilijk om uit te maken wat geruchten zijn en wat echt is. Er zijn echter een aantal specificaties die door Nintendo zelf bevestigd zijn. Deze omvatten het indrukwekkende, nieuwe grotere dubbelscherm. Het is nu uitgerust met een 4,2 inch scherm dat de grootste is in zijn soort en het gamen en film bekijken op de console zelfs beter dan voordien zal maken. Het stelt gebruikers ook in staat om de console te gebruiken in een veel meer sociale omgeving.

dsixllaunch1

Er is ook het voordeel van de voorgeladen games, zodat de consument kan beginnen spelen en de console meteen in al zijn glorie kan ervaren. Het is nu ook opgemaakt zodat het EBook specificaties ondersteunt, waardoor het nu tevens een leesapparaat is. Ze zijn reeds begonnen met leescartridges te creëren, zodat mensen van dit leesapparaat kunnen genieten zonder ver te moeten gaan om aan boeken te geraken.

newssuggest_erf9b2ee1

Er is niet veel meer gezegd over de console tot nu toe, maar ongeacht wat het nog te bieden heeft, zijn de specificaties die reeds bevestigd zijn al genoeg om zowel volwassenen en kinderen ervan te overtuigen dat de DSI XL een waardevolle aankoop is.