dinsdag 1 juni 2010

De M3i Zero voor DSi / DSi XL 2GB Micro SD Geheugenkaart compatibel met de 1.4 firmware is een must-have

De M3i Zero voor DSi / DSi XL 2GB Micro SD Geheugenkaart, die compatibel is met de 1.4 Firmware is een prachtig product en een geweldige manier om je Nintendo uit te breiden. Het zal de operationele levensduur van je Nintendo uitbreiden, de functionaliteit ervan verbeteren en het plezier dat u ervan ontvangt aanzienlijk vergroten, elke dag opnieuw.
m3izero11

Wanneer je het pakket ontvangt, zal het de volgende onderdelen bevatten: M3i Zero Flash Kaart, Micro SD Kaartlezer, Firmware Update / USB-voedingskabel en de 2GB Micro SD Geheugenkaart. Het is vrij eenvoudig te installeren en de instructies om dit te verwezenlijken, zijn tevens inbegrepen in het pakket als het aankomt.

Sommige fans van Nintendo hebben deze kaart beschreven als degene waarmee alle anderen in deze bedrijfstak zich zullen meten in de toekomst. Maar, we laten dat over aan jou. Het is zonder twijfel een hoogtechnologisch artikel dat serieus wordt genomen in de industrie en zorgt ervoor dat de concurrentie een serieus tandje moet bij steken om te kunnen bijbenen.

De kaart beschikt over veel vergelijkbare kenmerken van de Supercard, waaronder snelle laadtijd van het menu, een echte tijdbespaarder, en het ondersteunt microSDHC-kaarten met hoge capaciteit om maar enkele zaken te noemen.
m3izero21

De M3i Zero voor DSi / DSi XL 2GB Micro SD Geheugenkaart, die compatibel is met de 1.4 firmware is hier vandaag en zal er zonder twijfel morgen ook zijn, wat geweldig is om te weten als je ooit steun nodig hebt in de toekomst. Het is niet het goedkoopste artikel in deze categorie, maar je leeft dan ook maar een keer en als je van je Nintendo houdt zoals zo vele anderen dat doen, is het een must-have upgrade.