woensdag 9 juni 2010

Diverse Accessoires voor Nintendo DS Lite

Je kunt diverse accessoires gebruiken voor een nog leukere spelervaring op de Nintendo DS Lite, wat de opvolger is van de Nintendo DS. Deze versie heeft een dubbelscherm, wat gelijk een vernieuwing is. Deze gameconsole werd al in maart 2006 in diverse landen, zoals Noord-Amerika, Europa, Singapore en diverse landen in Zuid-Amerika en het Midden-Oosten, op de markt gebracht.

Deze console heeft het vermogen om Wi-Fi-signalen van andere Nintendo DS-systemen op te vangen, maar kan tevens worden gebruikt op diverse andere (on)gecodeerde netwerken. De DS Lite is een met microfoon uitgeruste gameconsole die een langere batterijduur heeft dan zijn voorganger, de Nintendo DS.

Een overzicht van de diverse accessoires voor de Nintendo DS Lite:

Het Rumble Pak: dit is de eerste officiële vibratie-uitbreiding voor de DS Lite. De Rumble Pak laat niet-compatibele afstandsbedieningen vibreren. spellen. Het werd voor het eerst op de markt gebracht in 2005, maar het speciaal ontworpen Rumble Pak kwam eind mei 2006 op de markt.

De Nintendo Headset: deze koptelefoon is nu de officiële headset van de Nintendo DS Lite. Hij is gemakkelijk aan te sluiten op de hoofdtelefoonpoort aan de onderkant van het systeem. Hij bestaat uit een standaard-koptelefoon en een microfoon om door te spreken. Het is compatibel met alle games die gebruik maken een ingebouwde microfoon.

Dan heb je ook nog als accessoires voor Nintendo DS Lite de zogenaamde “facening’- camera die in 2007 op de markt kwam. Je kunt de camera aansluiten op de GBA cartridge-gleuf van de DS Lite; de camera steekt enigszins uit zodat de lens zichtbaar blijft.

Al deze accessoires voor de Nintendo DS Lite dragen bij aan leukere spelervaring.