dinsdag 1 juni 2010

De geheel nieuwe M3i Zero voor DSi / DSi XL is gegarandeerd de beste flashkaart die tegenwoordig beschikbaar is

Als u een DS hebt en wou dat hij tot veel meer in staat was; het goede nieuws is dat met de M3i Zero voor DSi / DSi XL uw wensen werkelijkheid zullen worden. Zoveel gebruikers willen muziek afspelen, films bekijken of zelfs webpagina’s doorbladeren op hun DSi of Lite en deze verzoeken zijn nu allemaal mogelijk.

De waarheid is dat als u een beetje tijd neemt om te leren waar u mee bezig bent, de mogelijkheden vrijwel eindeloos zijn met dit product. Niet alleen kunt u al het bovenstaande doen, u kunt uw DS ook als een iPod gebruiken, Nintendo DS roms afspelen, of zelfs uw oude favorieten emuleren en spelen op uw DS, zoals de Super Nintendo games of Sega Genesis games om er maar een paar te noemen.

Ik weet dat het allemaal te mooi klinkt om waar te zijn, maar het is waar en het is vandaag beschikbaar. Ja, er zijn minder dure kaarten op de markt de dag van vandaag, maar zoals het oude gezegde luidt, “Je krijgt waar voor je geld.” Met dit item krijgt u een eindeloos aantal opties die alleen maar worden beperkt door uw verwachtingen en uw bereidheid om de mogelijkheden te verkennen die dit product biedt.

De nieuwe M3i Zero voor DSi / DSi XL is zonder twijfel de meest voortreffelijke en meest flexibele kaart die vandaag beschikbaar is. Als u een ernstige gebruiker bent van uw Nintendo of er één wilt zijn in de toekomst, dan bent u het uzelf schuldig om alle mogelijkheden ervan zo snel mogelijk volledig te verkennen en nog sneller in uw arsenaal te hebben.