dinsdag 1 juni 2010

De R4i kaart voor DSi / DSi XL 16GB geheugenkaart compatibel met 1.4 Firmware is een eersteklas gewaardeerd product

De R4i kaart voor DSi / DSi XL + 16GB Micro SD geheugenkaart, die compatibel is met de 1.4 firmware, is een eersteklas gewaardeerd artikel, verkocht tegen een uitstekende prijs en vervaardigd door een fantastisch bedrijf. Het is beschikbaar in meerdere talen, waaronder; Engels, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands en Japans.
images-2-r4i-card2

Als u een Nintendo DS of een DS Lite hebt, kunt u nu uw favoriete films bekijken, de muziek van uw keuze beluisteren, eersteklas E-Books lezen of zelfs uw meest geliefde foto’s bekijken. Met de extra 16 GB opslagcapaciteit, weet zelfs de meest onervaren persoon onder ons, dat het een geweldige aanvulling is op deze kaart, wat moeilijk zal worden om volledig gebruik van te maken.

Deze R4 DS is een slot-1 apparaat, is ontwikkeld door het gerenommeerde R4 team, en het vereist geen toegangskaart. Het maakt gebruik van een micro SD-kaart voor een hoge capaciteit en lage operationele kosten, die netjes in uw DS / DS Lite past, wat een uiterst draagbaar item creëert dat praktisch overal mee naartoe kan genomen worden.

Dit is een all-inclusive antwoord en heeft geen extra apparatuur nodig om een van de meest up-to-date transformaties te creëren die de flash-cartridge technologie ooit gezien heeft. Het is eenvoudigweg de gemakkelijkste entertainment enabler waarvan men ooit zou kunnen dromen voor een DS-console.
r4i-card-for-dsi-dsi-xl-16gb-micro-sd-memory-card-compatible-with-the-14-firmware13

De R4i kaart voor DSi / DSi XL + 16GB Micro SD geheugenkaart, die compatibel is met de 1.4 firmware, is zeer flexibel, gemakkelijk aanpasbaar en zeer goedkoop. Indien u een vergelijkbaar product overweegt, moet u dit item echt eens grondig bekijken voordat u uw uiteindelijke koopbeslissing maakt.