woensdag 9 juni 2010

Auto r4 spelletjes - De ideale keuze voor raceliefhebbers

De wereld van r4 videospellen is inderdaad zeer fascinerend en autospelletjes en andere racespellen zijn enorm populair bij de jongere menigte. Autospelletjes of autorace videospelletjes doen tevens ook dienst als een platform voor de vele andere spellen en de graphics en de flash-technologie dragen nog bij tot de allure ervan.

Onder de autospelletjes zijn er enkele meer verslavend dan andere en de grens hangt volledig af van individuele voorkeuren. Drie van de meest populaire hartpompende en spannende raceauto spellen zijn als volgt:

Need For Speed Most Wanted
Dit is een heel verslavend spel en is ideaal voor liefhebbers die graag hun auto’s op maat maken. Dit voegt er nog een extra element van opwinding aan toe daar de persoon die het autospel speelt, veronderstelt wordt omhoog te klimmen in de
“Most Wanted”-lijst en moet ontsnappen van de politie. Er zijn baby’s op de banen en men moet deze proberen te ontwijken om bovenaan de lijst te komen staan. Er zijn verschillende modi in aanbieding, zoals tolhuis, dragraces en de free roaming-modus.

Burnout Revenge
Als u op zoek bent naar dat extraatje in de autospelervaring, maak dan plaats voor de Burnout Revenge die gevarieerde afspeelmodi biedt, alsook een opnameoptie waarmee u het gecrashte naar maten kunt sturen en een verbeterde opnieuw afspelen waarde.

De wereld van autospelletjes is inderdaad betoverend en de diversiteit en de nieuwe toevoegingen maken het des te interessanter voor r4 gaming liefhebbers.