woensdag 9 juni 2010

Accessoires voor PlayStation: De besturing voor PlayStation 3 is meer geavanceerd

Het ontwerp van de besturing voor PlayStation 3 onderscheidt zich van andere accessoires voor PlayStation. Deze werkt niet op de consoles van PlayStation en PlayStation 2, want de vorm en de geïntegreerde schakeling zijn anders. Maar deze nieuwe besturing heeft een revolutie teweeg gebracht, omdat gebruik is gemaakt van meer geavanceerde technologie en de speler met meer functies kan spelen om de ervaring van zijn leven te hebben als hij met zijn favoriete videogames speelt.

De besturing voor PlayStation 3 is lichter en de knoppen voelen zacht aan. Ofschoon de vorm dezelfde is als die voor PlayStation 2, merkt de speler onmiddellijk het verschil in spel. De R2 en L2 knoppen zijn groter dan die op de besturing voor PS 2.

Het grootste verschil tussen PlayStation 3 en PlayStation 2 is het aantal spelers dat aan een spel kan deelnemen. Terwijl je op PS 2 slechts met twee spelers tegelijk kunt spelen, biedt PS 3 de mogelijkheid om met vier spelers tegelijk dezelfde game te spelen. Maar dit zou niet mogelijk zijn geweest door de besturing voor PlayStation 3 die hiervoor speciaal is ontwikkeld.

Nog een interessant feitje over deze besturing is dat zij is uitgerust met bewegingssensoren, waardoor de speler de bewegingen eenvoudiger kan uitvoeren. Je kunt ook kiezen voor een draadloze besturing voor PS 3, die is uitgerust met een USB-verbinding waardoor je allerlei USB-applicaties kunt aansluiten.

In een notendop: de besturing voor PlayStation 3 is meer geavanceerd dan de andere accessoires voor PlayStation.