dinsdag 13 juli 2010

Het gebruik van de R4 kaarten

Games zijn een onderdeel van ieders leven, hetzij kinderen, volwassenen of zelfs senioren. Er is een groeiende tendens van elektronische games onder de mensen. Met de groei van technologie, zijn de nieuwe games in de markt beschikbaar gekomen aan betaalbare prijzen. De R4 DS en R4 DSI zijn de innovatieve en spannende video games die worden aangeboden door de gereputeerde onderneming. De laatste zijn de R4 DS games. Zij komen met de flash cartridge technologie die zeer eenvoudig te gebruiken is en wordt gehanteerd bij de Nintendo Dsi. De R4 reeks heeft geen onderdeel zoals de R4i adapter. De R4 DS cartridge is de originele bovenkant van de de kaarten en adapters van de groefflits. De R4 DS cartridge is de originele top van de sleuf voor flash kaarten en adapters. Deze R4 kaart is werkelijk verbazend om zijn gemakkelijke gebruik, grootte en eigenschappen. Het R4 apparaat heeft dezelfde grootte als de R4 cartridge. Het is de complete oplossing voor de Nintendo DSI gamers. Deze R4 kaart is een goede adapter die gebruiksvriendelijk is en tevens uw game verbeterd. De R4 is een klein apparaat dat een must is voor de Nintendo-apparaat eigenaren. Het laat het kijken naar films, luisteren naar muziek; Mp3's of zelfs het lezen van e-boek toe.

Het heeft de faciliteit om via uw PC met slepen bestanden op de R4-kaart of-adapter te zetten. De bestanden worden opgeslagen op een micro-SD geheugen kaart die in de R4 kaart kan worden geplaatst. Op de markt vindt u in elke verpakking; 1 x R4 Card, 1 x Micro-SD card reader en 1 x beschermende kaart hoes. Belangrijke informatie die u moet weten is dat voor gebruik van de R4 versie 2, moet u beschikken over een micro-SD of micro-SDHC kaart. Het is raadzaam om de hoogste capaciteit Micro-SD kaart die beschikbaar is te nemen voor de beste resultaten met uw R4 kaarten. Als u meer gebruikt dan 2GB, kunt u R4 kaart versie 3 adapter waarschijnlijk beter kiezen. De versie 3 van de R4 kaart heeft 4GB geheugen en u kunt bestanden verwijderen of toevoegen voor verder gebruik.

Er zijn een aantal online winkels die u R4-kaarten voor een proefperiode geven, maar de rest zal u slechts restititueren als het product defect blijkt te zijn. Een R4 deskundige zal de kwestie onderzoeken en zal dienovereenkomstig beslissen. Ook moet u de kennis hebben betreffende het downloaden van de bestanden of de geheugeninformatie. U kunt zelfs hulp van de winkel of van de webwinkel waar u koopt krijgen, die u kan begeleiden en u voorzien van wat basisinstructies en informatie van het product met behulp van het handboek voor de gebruikers of telefonische hulp.

De R4i kaart voor de Dsi games is de beste flashcard die onlangs in de markt is gelanceerd. R4i wordt geproduceerd door het R4 team dat voor zijn R4 kaarten van oudsher het bekendst is. In 2008, werd het originele R4 kaart team ontbonden en sindsdien begonnen andere bedrijven gelijkaardige R4 kaarten te maken met gebruik van de originele merknaam. Zij waren alle hacks van de R4 firmware die nu verouderd raakt.

R4i ultra is de beste keus boven elke andere flashcard in de markt omdat het een update us van het originele apparaat van het bedrijf R4 is. Wees altijd zorgvuldig bij het kopen van R4i kaarten, dat u geen reusachtig bedrag betaalt voor een slechte kwaliteit en slechte prestaties duplicaat R4i kaarten. U moet ook zorgvuldig zijn dat de R4i kaart met firmwares wordt bijgewerkt en de firmware updates regelmatig worden bijgewerkt. Als u een bijgewerkte R4i kaart koopt, kunt u bijna 6 maanden tot een jaar nadat u deze hebt gekocht verder. Het oorspronkelijke R4i kaart team heeft al 5 firmware updates nadat hun kaart wad vrijgegeven.

R4i is een goede toepassing voor uw Dsi console. Er zijn vele huisgemaakte games die de algemene eigenschappen van Dsi kunnen verbeteren of hem totaal kunnen veranderen. Een ander belangrijk ding over de R4i flash kaart is dat hij lijkt gebaseerd op de AceKard firmware. Nu, is dit een goede zaak aangezien de AceKard firmware één van de beste na de originele R4 firmware is. De AceKard firmware heeft betere verenigbaarheid met de R4i kaarten. De interface van R4i Dsi voor de games is werkelijk opmerkelijk en dus zullen R4 DS of de R4Dsi liefhebbers genieten en zonder twijfel de R4i als beste uit de R4 kaarten in de markt bestempelen.

Er zijn heel wat R4i kaarten beschikbaar en soms is het zelfs moeilijk om te kiezen welke voor te kopen voor tour games. De diverse R4 kaarten zijn R4i SDHC, R4i redbox en meer. Er zijn heel wat mensen die R4i van het ultrateam verkiezen te kopen en als de beste beschouwen. Als u reeds een R4 kaart gebruikt en deze wilt vervangen kunt u deze zeker upgraden of een nieuwe versie van de R4 kaart kopen genaamd R4i Dsi. De R4i Dsi flashcard zult u noch qua prijs noch qua prestaties teleurstellen. De R4i flashcard met de koele updates is vrij betaalbaar ook en gemakkelijk beschikbaar. Wees de beste en koop de R4i Dsi kaart om u bij de gamers en de enthousiastelingen van deze nieuwe generatie aan te sluiten. U kunt de R4i Dsi kaart van een nabijgelegen winkel of via een webwinkel kopen.