dinsdag 13 juli 2010

De M3i Zero 8GB geheugenkaart compatibel met ALLE Nintendo DS Consoles is een fantastisch juweeltje van een apparaat

De M3i Zero + 8GB Micro SDHC geheugenkaart die compatibel is met ALLE Nintendo DS Consoles is een van de meest fantastische kleine gadgets die in lange tijd verschenen is. Het kan een standaard doorsnee Nintendo veranderen in een superkrachtig multimedia- en spelplatform dat ongeƫvenaard is in deze sector.
m3izero113

Uw systeem heeft een enorme hoeveelheid aan mogelijkheden die niet vrijgegeven worden als gevolg van de ongerechtvaardigde en belachelijke beperkingen die de gebruikers van deze consoles opgelegd worden. Het enige wat u nodig hebt om deze krachtige toepassingen te ontgrendelen, is een zeer geavanceerd onderdeel dat u de knowhow biedt om dit te verwezenlijken.

Weet u dat er duizenden gewoonweg adembenemende homebrew games beschikbaar zijn op het internet die u kunt downloaden, opslaan en van kunt genieten? Nou, dat is het geval en veel van deze zijn gemaakt door enkele van de meest bizarre spelsoftware programmeurs die er bestaan.

Wanneer u uw pakket bestelt, zal u de volgende onderdelen ontvangen die u toegang zullen verschaffen tot ongekende geneugten; 1 - M3i Zero Flash Card, 1 - Micro SD kaartlezer, 1 - Firmware Update / USB-voedingskabel en 1 - 8 GB Micro SDHC geheugenkaart.
m3i-zero-for-dsidsi-xl-8gb-micro-sdhc-memory-card-compatible-with-the-14-firmware25

De M3i Zero + 8GB Micro SDHC geheugenkaart die compatibel is met alle Nintendo DS Consoles is een zeer doeltreffend, redelijk geprijsd, en zeer betrouwbaar product dat de manier waarop u naar uw systeem kijkt, kan en zal veranderen, en tegelijkertijd de levensduur ervan enorm zal verlengen naar de volgende generatie van spelplatforms.