dinsdag 13 juli 2010

Het gebruiken van R4 kaarten

Games zijn een onderdeel van ieders leven, zij het kinderen, volwassenen of zelfs senioren. Er is een groeiende trend in popularitiet voor electronische games. Met de technologische groei, zijn er nieuwe games op de markt gekomen en ook beschikbaar aan betaalbare prijzen. En wat betreft apparaten die uw spelervaring verbeteren, zijn de R4 voor DS en de R4i voor Dsi twee van de meest innovatieve en spannende cartridges voor video gaming. Het is met de komst van de flash cartridge technologie dat gaming een geweldige ervaring werd vanwege de mogelijkheden die deze kaarten ons brengen. De R4 serie kent geen rivaal voor zijn R4i adapter. De R4 DS cartridge is de originele top van slot van de flash cartridge. De R4 DS kaart is de populairste versie waarbij de R4 kaart een capacieit heeft van 2GB. Deze R4 kaart is werkelijk verbazend wegens zijn gemakkelijke gebruik, grootte en eigenschappen. Het R4 apparaat brengt een complete oplossing voor de Nintendo Dsi gamers. Dit R4 kaart is een goede adapter die gebruiksvriendelijk is en die tevens uw game collectie verbetert. Dit R4 is een klein apparaat dat een must is voor de Nintendo eigenaren. Het maakt het kijken naar films, luisteren naar muziek; Mp3's of zelfs het lezen van e-boek mogelijk.

Het is mogelijk om via slepen heel gemakkeijk bestanden van uw PC op de R4 kaart of adapter te droppen. De bestanden worden opgeslagen op de micro-SD geheigen kaart die in de R4 kaart wordt geplaatst. In de markt vindt u in elke verpakking met 1xR4 Card, 1 x MicroSD card reader en 1 x beschermende kaart houder. Belangrijke informatie die u moet weten is dat bij gebruik van de R4 versie 2, moet u beschikken over een microSD of microSDHC kaart. Het is raadzaam om de hoogste capaciteit MicroSD-kaart die beschikbaar is te nemen om de beste resultaten met uw R4 kaarten te boeken. Als uw gebruik meer dan 2GB is, kunt u de R4 kaart versie 3 adapter waarschijnlijk beter kiezen. De versie 3 van de R4 kaart heeft 4GB geheugen en u kunt bestanden verwijderen of toevoegen voor verder gebruik.

Er zijn een aantal online winkels die een proefperiode voor de R4-kaarten toestaan, maar de rest zult u slechts restitueren als het product defect blijkt te zijn. Een R4 deskundige zal de kwestie onderzoeken en zal dienovereenkomstig beslissen. Ook moet u de kennis hebben betreffende het downloaden van de bestanden of de geheugeninformatie. U kunt assistentie verkijgen bij de winkel waar u de kaart kocht of de webwinkel kan u richtlijnen geven met de basisinstucties en informatie betreffende het product en de hulp van de gebruikers handleiding of u kunt telefonische assistentie krijgen.