dinsdag 13 juli 2010

Een goedkope upgrade is de M3 Real 4GB geheugenkaart compatibel met de Nintendo DS / DS Lite met Rumble Adapter

Vertellen uw vrienden en familie u altijd hoe schitterend hun Nintendo wel is en vat u dat niet echt omdat de uwe nogal saai is? Meer dan waarschijnlijk is die van hen zo veel beter dan de uwe, omdat zij de M3 Real + 4GB Micro SDHC geheugenkaart compatibel met de Nintendo DS / DS Lite met een Rumble Adapter hebben om de spanning en voldoening die ze van hun apparaat krijgen, te vergroten.
m3-real-card-for-ndslite-4gb-micro-sdhc-memory-card-rumble-adapter12

Als u gewoon een standaard doorsnee gemiddelde console hebt in plaats van een mega superkrachtig systeem, dan is het geen wonder dat u de uwe zo vervelend vindt. Heeft er u nog niemand verteld dat er nog grote beperkingen staan op uw systeem, ook al hebt u er al uw zuurverdiende centen aan uitgegeven?

Totdat u een uiterst geavanceerde component zoals hierboven beschreven installeert, zult u altijd achterop blijven terwijl iedereen u voorbij steekt.

Weet u dat uw console u in staat stelt om homebrew spelletjes te downloaden, opslaan en spelen, e-books te lezen, naar muziek te luisteren, foto’s te bekijken en zelfs films en video’s te bekijken?
the-m3-real-card-for-ndslite-2gb-micro-sd-memory-card-rumble-adapter-is-a-super-flash-card114

Nou, het is zo en de M3 Real + 4GB Micro SDHC geheugenkaart die compatibel is met de Nintendo DS / DS Lite met een Rumble adapter kan dit allemaal voor u verwezenlijken en dit tegen zo’n goedkope prijs dat u uzelf voor het hoofd zal stoten omdat u het niet eerder gedaan hebt. Zodra u dit hebt geïnstalleerd en het goed werkt, gaat er een hele nieuwe wereld van mogelijkheden open, wat uw waarderingsniveau voor uw systeem naar nieuwe uitersten zal brengen.