dinsdag 13 juli 2010

De Acekard 2i 8GB geheugenkaart compatibel met alle Nintendo DS Consoles is een upgrade van de bovenste plank

De Acekard 2i + 8GB Micro SDHC geheugenkaart, die compatibel is met alle Nintendo DS Consoles, bevindt zich bovenaan het prijsgamma, als het op de entertainmentopties aankomt die beschikbaar zijn op uw systeem. Het is vervaardigd door een bekend en gerespecteerd leverancier die reeds in deze sector zit sinds de oprichting ervan.
acekard-2i-card-for-dsids-8gb-micro-sd-memory-card15

U kunt er absoluut zeker van zijn dat u een product zult aankopen dat niet alleen aanzienlijk de levensduur van uw huidige systeem zal uitbreiden naar de volgende generatie, maar ook voor jaren ver in de toekomst zoals gepland zal functioneren.

Nadat u het geïnstalleerd hebt en het goed werkt, zult u zowel homebrew als commerciële spelletjes kunnen downloaden, opslaan en spelen, zonder dat u een patroon moet plaatsen. Als u één van degenen bent die altijd uw spelletjes misplaatst, dan zal dat een zaak van het verleden zijn van zodra u over dit apparaat beschikt.

Daarnaast zult u ook in staat zijn om te luisteren naar muziek, foto’s te bekijken, e-books te lezen, of zelfs films en video’s te bekijken op uw console. In feite zijn de enige beperkingen waarmee u zult te kampen krijgen, uw vermogen om te bepalen wat u eigenlijk het meest verlangt en het dan verwezenlijken voor uzelf. Deze kaart is zo goed dat er bijna niets is wat u u kunt voorstellen dat niet kan.
acekard-2i-card-for-dsids-8gb-micro-sd-memory-card25

De Acekard 2i + 8GB Micro SDHC geheugenkaart, die compatibel is met alle Nintendo DS Consoles, is een zeer innovatieve update voor uw systeem, die een geheel nieuwe wereld van mogelijkheden zal openen waar u tot nu toe alleen maar van kon dromen.