dinsdag 13 juli 2010

M3i Zero voor DSi / DSi XL 4GB geheugenkaart compatibel met 1.4 Firmware kan de Oude Nintendo nieuw maken

De M3i Zero voor DSi / DSi XL + 4GB Micro SDHC geheugenkaart, die compatibel is met de 1.4 firmware, is een uitzonderlijke krachtige beschikbare add-on voor uw Nintendo dat een correcte prijs heeft, en die de beschikbare mediaopties sterk zal doen toenemen.
m3izero14

Hebt u al gehoord van uw familie of vrienden dat ze nu foto’s kunnen bekijken, films kunnen bekijken, homebrew spelletjes kunnen downloaden en spelen, naar muziek kunnen luisteren of zelfs e-boeken kunnen lezen op hun console, maar vraagt u u af hoe ze dat doen? Zij maken gebruik van deze kleine magische kaart om het allemaal te verwezenlijken en u kunt ook deze transformatie voltooien met deze kleine schoonheid.

Gelieve u geen zorgen te maken over het geïnstalleerd en aan de praat te krijgen als u geen computergenie bent. Het installatieproces houdt niet meer in dan het lezen van instructies, het verslepen van bestanden met uw muis. Iedereen kan het, en u dus zeker ook.
m3izero24

Het komt met een 4GB geheugenkaart waarmee u uw favoriete spelletjes kunt laden en opslaan, alsook uw films of muziek, dus moet u niet telkens met een cartridge rond zeulen als u van één van de topselecties wilt genieten. Bovendien, als u het entertainment eenmaal in uw systeem zitten hebt, kunt u uw console overal en onmiddellijk met u meenemen zonder overal een draagtas met u te moeten meesleuren.

De M3i Zero voor DSi / DSi XL + 4GB Micro SDHC geheugenkaart is een ultra geavanceerd product ontwikkeld, ontworpen en vervaardigd door een van de echte iconen in deze bedrijfstak. Dus u kunt er absoluut zeker van zijn dat wanneer u het ontvangt, u het beste van het beste krijgt dat zal meegaan zolang u uw console hebt.