dinsdag 13 juli 2010

Nintendo DSi R4

Hebt u onlangs een Nintendo DSi R4 kaart gekocht of willen kopen? Zonder twijfel zijn er heel wat mensen die zelfs niet zouden weten wat R4 of R4 Ds is. Wel, eerst moet u weten wat precies een R4 kaart is. Om te beginnen is de R4 kaart een cartridge, die u toelaat om de Nintendo games op uw Nintendo DS te spelen. De R4 kaart wordt niet alleen gebruikt voor DS of DSI games. U kunt Mp3s afspelen, films kijken, internet browsen en fotos bekijken. Andere dingen waarvoor u de R4 kaart kan gebruiken, zijn het lezen van E-boeken. Hoewel velen onder ons het belang en het gebruik van de R4 DS nog niet kennen, is er toch een grote vraag naar in de markt. De R4 revolutie is reeds begonnen en de prijs van de R4 kaarten is interessant. De R4 kaarten van DS zijn bekendst voor hun stabiele en betrouwbare prestaties.

Het kopen van Nintendo DSi R4 is eenvoudig en gemakkelijk. U kunt de R4 kopen van een goede handelaar bij een lokale winkel of eenvoudig aanloggen op een website en bestellen bij een webwinkel. Zorg ervoor dat u de juiste R4 firmware koopt aangezien; u zou kunnen worden bedrogen met een duplicaat en een slechte kwaliteits R4 d4 cartridge ontvangen. Alvorens een DSi R4 te kopen, moet u een grondige controle uitvoeren en om de minuut de kwaliteit, eigenschappen en het product controleren omdat er vele R4 winkels zijn die R4 DS verkopen.

Zodra u de juiste R4 kaart krijgt, moet u het weten hoe deze te gebruiken. Verrassend genoeg weten heel wat mensen die weten wat een R4 DS kaart is niet hoe met de R4 kaart te spelen. Vergeet niet dat het een verbazend apparaat is om games te spelen en het kan geen kwaad om het te leren gebruiken. Een ander ding is dat de R4 DS kaart geen interne ram heeft en het gebruikt Micro-SD kaarten. U zult een Micro-SD geheugenkaart in de Dsi r4 kaart moeten stoppen.

Kortom zal de micro-SD geheugenkaart worden gebruikt om uw games of MP3 en andere toepassingen op te slaan terwijl R4 DSi kan worden gebruikt om games op uw Nintendo DS te spelen. Deze Nintendo DS R4 kaart is net zoals een gewone DS kaart. U zult moeten bestanden die u op uw DS R4 kaart wilt spelen er naartoe moeten slepen. Dus is hier hij - gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken. Niet alleen is het spelen van games maar ook het beluisteren van muziek of bekijken van uw favoriete films en veel meer mogelijk bij gebruik van de R4 kaart of de R4 DS kaart van DS die wij aanbevelen. De R4 revolutie is reeds voor de DS games begonnen dus sluit u aan bij de menigte.