dinsdag 13 juli 2010

Stop met uw spellen te verliezen met de M3i Zero 4GB geheugenkaart compatibel met alle Nintendo DS Consoles

Ondervindt u dat u altijd uw games misplaatst en bent u het moe om ze overal te moeten zoeken? Als dat zo is, dan kan de M3i Zero + 4GB Micro SDHC geheugenkaart, die compatibel is met alle Nintendo DS Consoles, dat probleem oplossen en nog zoveel meer dat u het gewoon niet zult geloven.
m3i-zero-for-dsidsi-xl-plus-4gb-micro-sdhc-memory-card-compatible-with-the-14-firmware13

Dit pakket is uitgerust met een zeer royaal geheugen van 4 GB waarmee u tot meer dan honderd spellen kunt opslaan, afhankelijk van hun omvang en complexiteit, zonder ooit opnieuw een patroon te moeten invoeren.

Het zal u ook vele andere voordelen verschaffen, zoals het downloaden, opslaan en spelen van homebrew games, het lezen van e-books, luisteren naar muziek, het bekijken van foto’s of zelfs het bekijken van films en video’s op uw huidige systeem.

Dit is een zeer eenvoudig pakket om mee te werken, waarbij u uw doos niet uit elkaar moet halen en onderdelen moet invoeren. U moet ook geen software-ingenieur zijn om het te installeren of om het goed te laten functioneren.

De enige vaardigheid die u nodig hebt van uw kant, is de mogelijkheid om bestanden te verslepen op de kaart zelf en u zult klaar zijn. Het hele proces zal niet meer dan een paar minuten in een beslag nemen en er is een complete set van instructies voorzien voor het geval u op eventuele moeilijkheden zou botsen.
m3i-zero-for-dsidsi-xl-plus-4gb-micro-sdhc-memory-card-compatible-with-the-14-firmware3

De M3i Zero + 4GB Micro SDHC geheugenkaart, die compatibel is met alle Nintendo DS Consoles, is een zeer rendabele manier om uw huidige systeem te upgraden, terwijl u ervoor zorgt dat verloren geraakte spelletjes verleden tijd zijn.