dinsdag 13 juli 2010

De grootste onder hen is de R4i Gold 16GB geheugenkaart compatibel met ALLE Nintendo DS Consoles

Als u een Super Nintendo fanatiek bent en gewoon het beste van het beste moet hebben, dan moet de R4i Gold + 16GB Micro SDHC geheugenkaart die compatibel is met alle Nintendo DS Consoles nu onmiddellijk aan uw collectie toegevoegd worden, of had het eigenlijk al moeten gebeuren.
product-191901

Het zal alle potentieel dat uw console te bieden heeft, maar u voordien nooit toegang toe had, vrijgeven. Dat is juist, uw Nintendo is tot veel meer in staat dan momenteel laat blijken van zodra u dit zeer geavanceerd optioneel onderdeel het werk voor u laat doen.

Wanneer u uw bestelling ontvangt, zal het volgende aanwezig zijn: 1 - 16 GB Micro SDHC geheugenkaart, 1 - R4i Gold adapter, en 1 - USB MicroSD geheugenkaartlezer / -schrijver.

Ja, u leest het goed, het is voorzien van een enorme 16GB aan opslagcapaciteit. U kunt dit gebruiken om homebrew en commerciƫle games op te slaan en u zult nooit meer een patroon moeten herladen of nog iets moeten downloaden.

De leverancier van dit object is een zeer gewaardeerde en gerespecteerde ontwerper en producent die bekend staat om geavanceerde producten te leveren, die meestal veel langer meegaan dan uw console zelf.
r41-gold-card7

De R4i Gold + 16GB Micro SDHC geheugenkaart die compatibel is met alle Nintendo DS Consoles is een redelijk geprijsd, uiterst effectief en betrouwbaar apparaat dat het plezier en de voldoening die u uit uw huidige systeem haalt aanzienlijk zal vergoten, en tegelijkertijd de levensduur ervan zal verlengen naar volgende generatie spelplatforms.