dinsdag 13 juli 2010

De Acekard 2i 8GB geheugenkaart compatibel met ALLE Nintendo DS Consoles is een briljant apparaat

Wou u dat uw Nintendo zo veel beter en krachtiger was dan hij nu is? De Acekard 2i + 8GB Micro SDHC geheugenkaart, die compatibel is met alle Nintendo DS Consoles, is een zeer geavanceerd onderdeel dat u de vuurkracht zal verschaffen om uw console op te drijven tot uitersten waar u voordien alleen maar van droomde.
acekard-2i-card-for-dsids-8gb-micro-sd-memory-card13

De leverancier van uw systeem heeft grote beperkingen geplaatst op het gebruik wat u belet om er alles uit te halen wat het te bieden heeft. Om deze beperkingen te overwinnen, hebt u een apparaat als dit nodig.

Zodra u het geïnstalleerd hebt en het correct werkt, zult u tot al het volgende in staat zijn; e-books lezen, naar muziek luisteren, foto’s bekijken, films en video’s bekijken, en zelfs commerciële en homebrew games op uw huidige Nintendo kunnen downloaden, opslaan en spelen.

Wanneer u uw bestelling ontvangt, zal het volgende aanwezig zijn; 1 - AK2i kaart (Slot-1), 1 - USB MicroSD geheugenkaartlezer / -schrijver, en 1 - 8 GB Micro SD TransFlash geheugenkaart.
acekard-2i-card-for-dsids-4gb-micro-sd-memory-card3

De Acekard 2i + 8GB Micro SDHC geheugenkaart, die compatibel is met ALLE Nintendo DS Consoles, is een redelijk geprijsd, bijzonder doeltreffend en beslist betrouwbaar gadget dat uitgevonden is met het enige doel om een Nintendo te upgraden tot een niveau waar de meeste eigenaren van deze producten van dromen. Het zal u niet alleen vele jaren van meer tevredenheid verschaffen, maar zal tegelijkertijd ook de levensduur verlengen naar de volgende generatie spelplatforms.