dinsdag 13 juli 2010

De Acekard 2i 4GB geheugenkaart compatibel met ALLE Nintendo DS Consoles is een kanjer van een add-on

Hebt u ooit gewenst dat uw Nintendo in staat was om veel meer spanning en voldoening te verschaffen dan hij nu doet? Zo ja, dan kan de Acekard 2i + 4GB Micro SDHC geheugenkaart, die compatibel is met alle Nintendo DS Consoles, precies het juweeltje van een kleine gadget zijn waarnaar u op zoek was die het allemaal zou kunnen verwezenlijken, tegen zo’n lage prijs, dat u uzelf voor het hoofd zal stoten dat u zo lang gewacht hebt om het te verkrijgen.
acekard-2i-card-for-dsids-4gb-micro-sd-memory-card2

Het volgende zal bij uw bestelling aanwezig zijn wanneer u het ontvangt; 1 - AK2i Card (Slot-1), 1-USB-MicroSD-geheugenkaartlezer / -schrijver, en 1 - 4 GB Micro SD TransFlash geheugenkaart.

Dit product wordt geleverd door Acekard, een eersteklas producent die een briljante reputatie heeft in deze sector. Ze staan bekend om hun uitzonderlijke ontwerpen en voor het leveren van duurzame producten die uiterst flexibel zijn. Hun chips hebben een zero default rate wat betekent dat als u er iets opgeslagen hebt, het aanwezig zal zijn wanneer u het nodig hebt.

Zodra u dit item geïnstalleerd hebt en het goed werkt, kunt u al het volgende doen met uw huidige console; kijken naar films en video’s bekijken, foto’s, e-books lezen, naar muziek luisteren en zelfs zowel homebrew als commerciële games downloaden, spelen en opslaan.
acekard-2i-card-for-dsids-8gb-micro-sd-memory-card12

De Acekard 2i + 4GB Micro SDHC geheugenkaart, die compatibel is met alle Nintendo DS Consoles, is een redelijk geprijsd, zeer effectief en prachtig ontworpen toestel dat u in staat zal stellen om een standaard doorsnee systeem te transformeren in een super multimedia- en spelplatform in een kwestie van minuten.