dinsdag 13 juli 2010

De M3i Zero voor DSi / DSi XL 2GB Geheugenkaart compatibel met de 1.4 Firmware is een haalbare optie

De M3i Zero voor DSi / DSi XL + 2GB Micro SD Geheugenkaart, die compatibel is met de 1.4 Firmware is een redelijk geprijsde selectieve toevoeging aan uw Nintendo collectie, die uw mediamogelijkheden sterk kunnen doen toenemen. De fabrikant van dit product is een van de makers van deze niche enkele jaren geleden en is bekend als een revolutionair ontwerper en een zeer gewaardeerde leverancier van deze items.
m3izero12

De volgende zijn slechts een kleine hoeveelheid van de kenmerken van deze kaart die u nuttig zult vinden, het heeft een behuizing van hoge kwaliteit, het beschikt over een uitzonderlijk homebrew aanpassingsvermogen, het heeft een aangepaste mediacenter software, het ondersteunt MicroSD en MicroSDHC tot 32GB, het heeft real-time opslag- en software reset functies, ondersteunt DS, de DS Lite en de DSi consoles en het is uitgerust met een ingebouwde PDA met een blocnote.

Deze kaart stelt u in staat om uw Nintendo te gebruiken als een volwaardige uiterst draagbaar multimedia entertainmentcenter. Nadat u het geïnstalleerd hebt, zult u in staat zijn om van films of video’s te genieten van op het internet, naar muziek kunnen luisteren, e-books kunnen lezen of foto’s bekijken op uw Nintendo net zoals u dat zou doen op uw breedbeeld televisie.
m3izero22

De M3i Zero voor DSi / DSi XL + 2GB Micro SD Geheugenkaart, die compatibel is met de 1.4 firmware is een bijzonder doeltreffende manier om uw console te upgraden dat u niet te veel geld zal kosten, terwijl u tegelijkertijd de levensduur aanzienlijk vergroot en de voldoening die u ervan krijgt laat toenemen. Als u nog geen dergelijk product overwogen hebt in het verleden, dan is het nu zeker een goed moment om dit wel te doen.