dinsdag 13 juli 2010

De R4 SDHC kaart voor DS / DS Lite + 8GB Geheugenkaart kunnen u voorzien van een zeer vervoerbaar systeem

Bent u een frequent reiziger die niet tevreden is met uw entertainmentopties op het vliegtuig of in uw hotelkamer? Zo ja, dan is het mogelijk om uw Nintendo te transformeren van een statisch toestel naar een mobiel multimediasysteem tegen zo’n goedkope kostprijs dat u moeite zal hebben om het te geloven. De R4 SDHC kaart voor DS / DS Lite + 8GB Micro SDHC Geheugenkaart is precies het component dat u nodig hebt om deze ongelooflijke transformatie voor u te realiseren.
r4-sdhc-card-for-ds-ds-lite-8gb-micro-sdhc-memory-card11

Een ander groot pluspunt dat deze kaart biedt, is de mogelijkheid om uw spelmogelijkheden uit te breiden naar homebrew games. Met de 8GM geheugenkaart is het mogelijk om honderden spellen te downloaden en op te slaan, uiteraard afhankelijk van hun grootte en dichtheid.

Bent u het moe om overal te moeten zoeken naar uw spelletjes, of zelfs nog erger om er een paar te verliezen of ze enigszins te beschadigen? De default rate van de R4 kaarten is vrijwel nul, dus u kunt gerust zijn dat als u een spel opslaat op dit hoog technologisch model dat het er altijd zal blijven.

Wanneer u uw bestelling ontvangt, zal het volgende aanwezig zijn; 1 - R4 Card (Slot-1), 1 - USB MicroSD geheugenkaartlezer / -schrijver en 1 - 8 GB Micro SDHC TransFlash geheugenkaart.
r4-sdhc-card-for-dsds-lite-2gb-micro-sd-memory-card13

De R4 SDHC kaart voor DS / DS Lite + 8GB Micro SDHC geheugenkaart is een rendabele manier om uw entertainmentopties te vergroten, uw opslagruimte sterk uit te breiden, en uzelf van een zeer vervoerbaar systeem te voorzien. Zodra u klaar bent met de transformatie, zult u zich afvragen waarom het nu precies zo lang duurde om uw Nintendo te upgraden als u stilstaat bij de prijs ervan en de toegevoegde waarde die u ervan ontvangt?