dinsdag 13 juli 2010

Haal de R4i SDHC kaart 4GB Micro SDHC geheugen compatibel met de Nintendo DS Consoles in huis en houd de kinderen tevreden

De R4i SDHC kaart + 4GB Micro SDHC-geheugen, die compatibel is met alle Nintendo DS Consoles, is een zeer doeltreffend optioneel component dat de media- en spelopties die momenteel op uw systeem beschikbaar zijn, aanzienlijk kan uitbreiden.
r4i-card-for-dsi-dsi-xl-4gb-micro-sd-memory-card-compatible-with-the-14-firmware5

Wanneer u uw bestelling ontvangt, zullen de volgende onderdelen aanwezig zijn; 1 - R4i kaart (Slot-1), 1 - USB MicroSD geheugenkaartlezer / -schrijver, en 1 - 4 GB Micro SDHC TransFlash geheugenkaart.

Als u kinderen hebt, die constant nieuwe games willen, dan kan dit apparaat weleens in een echte geldspaarder veranderen. Zodra u het hebt geïnstalleerd en het goed werkt, zult u homebrew games kunnen downloaden, opslaan en spelen.

Als u er niet mee vertrouwd bent, zijn er letterlijk duizenden verschillende selecties beschikbaar op het internet die gedownload kunnen worden zonder dat er vergoedingen mee gepaard gaan. Sommige van de games zijn absoluut schitterend omdat ze werden ontwikkeld door veel van de meest gerespecteerde spelsoftware-ingenieurs in deze sector.

Vanwege de veelzijdigheid van deze kaart, zult u in staat zijn om te experimenteren en diegene te vinden waar u en uw kinderen echt van zullen genieten. Als u toevallig één downloadt die u niet bevalt, kunt u deze gewoon verwijderen en een ander in de plaats zetten.
r4i-card-for-dsi-dsi-xl-4gb-micro-sd-memory-card-compatible-with-the-14-firmware9

De R4i SDHC kaart + 4GB Micro SDHC-geheugen, die compatibel is met alle Nintendo DS Consoles, kan uw huidige systeem in een super multimedia- en spelplatform veranderen op een manier dat u voordien nooit voor mogelijk achtte toen u het voor het eerst aankocht tegen zo’n lage kostprijs dat u het gevoel zult hebben alsof u iets gratis krijgt.