dinsdag 13 juli 2010

Breid uw opties uit met de R4i Gold 4GB geheugenkaart compatibel met ALLE Nintendo DS Consoles

Hebt u u ooit afgevraagd hoe het zou zijn om een super multimedia- en spelcentrum te bezitten? Is dat het geval, dan kan de R4i Gold + 4GB Micro SDHC geheugenkaart, die compatibel is met alle Nintendo DS Consoles, dit allemaal voor u verwezenlijken en zo veel meer, dat u zich zult afvragen waarom het zo lang duurde om dit soort upgrade te maken.
r41-gold-card10

Wanneer u uw pakket ontvangt, zal u het volgende krijgen: 1 - 4 GB Micro SDHC geheugenkaart, 1 - R4i Gold adapter, en 1 - USB MicroSD geheugenkaartlezer / -schrijver.

Dit is een zeer simpel product om te installeren en goed te laten functioneren. U moet uw console niet uit elkaar halen en enige onderdelen toevoegen. U moet ook geen computeringenieur zijn of softwarecode kunnen herschrijven.

De enige vaardigheden die u nodig hebt van uw kant, is het vermogen om te lezen en richtlijnen te volgen. Vervolgens kunt u gewoon de bestanden op de kaart zelf verslepen en in een mum van tijd zult u het aan de praat krijgen.

Zodra u klaar bent, zult u in staat zijn om zowel homebrew als commerciĆ«le spelletjes te downloaden, op te slaan en spelen, e-books te lezen, naar muziek te luisteren, foto’s, te bekijken en zelfs films en video’s te bekijken op uw huidige systeem.
r4i-gold-4gb-micro-sdhc-memory-card-compatible-with-the-dsi-dsi-xl-with-14-firmware2

De R4i Gold + 4GB Micro SDHC geheugenkaart, die compatibel is met ALLE Nintendo DS Consoles, is een verstandig geprijsd, beslist flexibel en ongelooflijk standvastig onderdeel dat de waardering die u voor uw Nintendo hebt tot een niveau zal brengen die u uw voordien nooit had kunnen voorstellen, wanneer u het voor het eerst aankocht.