dinsdag 13 juli 2010

De M3 Real 8GB geheugenkaart compatibel met de Nintendo DS / DS Lite Rumble Adapter is een fantastische upgrade

De M3 Real + 8GB Micro SDHC geheugenkaart, die compatibel is met de Nintendo DS / DS Lite met een Rumble adapter wordt geleverd door een topfabrikant, die een uitzonderlijke reputatie heeft in deze sector.
m3-real-card-for-ndslite-8gb-micro-sdhc-memory-card-rumble-adapter21

Ze staan erom bekend avant-garde items te ontwikkelen die de capaciteit van een gemiddelde doorsnee Nintendo aanzienlijk vergroten. Ze hebben uitstekende productiegebouwen waar hun strenge normen voor de kwaliteitscontrole zorgen voor een duurzaam product dat lang meegaat.

Dankzij de grote hoeveelheid apparaten die zij verkopen, zijn ze in staat om hun verkoopprijzen tot een minimum te houden wat een maximale blootstelling aan hun onderdelen garandeert.

Wanneer u uw bestelling ontvangt, zal het volgende aanwezig zijn; 1 - M3 DS Card (Slot-1), 1 - 8 GB Micro SDHC geheugenkaart, 1 - USB MicroSD geheugenkaartlezer / -schrijver, 1 - M3 DS-software dat gedownload moet worden van de verstrekte URL, 1 - M3 DS kaarthoes & koord, en 1 - Rumble Adapter.

Zodra u het hebt geïnstalleerd en het goed werkt, kunt u het volgende doen met uw huidige console; films en video’s bekijken, naar muziek luisteren, foto’s bekijken, e-books lezen, zowel homebrew en commerciële spelletjes downloaden, opslaan en spelen.
the-m3-real-card-for-ndslite-2gb-micro-sd-memory-card-rumble-adapter-is-a-super-flash-card27

De M3 Real + 8GB Micro SDHC geheugenkaart, die compatibel is met de Nintendo DS / DS Lite met een Rumble adapter, is een redelijk geprijsd, uiterst flexibel en zeer efficiënt item dat u jaren van verhoogde spanning zal opleveren, terwijl het de levensduur van uw systeem zal uitbreiden.