dinsdag 13 juli 2010

De M3i Zero voor DSi / DSi XL 16GB Geheugenkaart Compatibel met 1.4 Firmware is het allerbeste

Als u wat in de put zat en u de huidige Nintendo configuratie beu bent, waarom dan niet uw console naar het meest radicale uiterste mogelijk brengen? De M3i Zero voor DSi / DSi XL + 16GB Micro SDHC Geheugenkaart die compatibel is met de 1.4 firmware zal u in staat stellen om dingen te doen met uw huidige systeem die voordien zelfs niet in uw stoutste dromen voorkwamen wanneer u het product voor het eerst kocht.
m3i-zero-for-dsidsi-xl-16gb-micro-sdhc-memory-card-compatible-with-the-14-firmware12

Dat klopt, in feite zijn de enige beperkingen die u zult ervaren, direct gerelateerd aan uzelf. Omdat deze avant-garde van een uitvinding zo geavanceerd is dat er vrijwel niets is wat u zou kunnen bedenken dat u zou willen doen met uw Nintendo dat niet kan verwezenlijkt worden.

De volgende zijn slechts enkele van de functies die u mettertijd zeker erg zult weten te waarderen, het heeft ‘real time’ opslag- en zachte resetfuncties, het ondersteunt de DS, de DS Lite en de DSi-consoles, het is voorzien van een ingebouwde PDA met een notepad, het maakt een eenvoudige touch screen navigatie mogelijk, en het heeft zowel multi skin interface als meertalige ondersteuning.
m3izero16

De M3i Zero voor DSi / DSi XL + 16GB Micro SDHC Geheugenkaart die compatibel is met de 1.4 Firmware is een enorm flexibel, bijzonder aanpasbaar en een buitengewone geraffineerde optionele add-on voor een Nintendo. Dit product levert haar gebruikers de mogelijkheid om hun huidige consoles te veranderen van een doorsnee product in een supersysteem dat in staat is om intense niveaus van entertainment te bieden.