dinsdag 23 maart 2010

Op zoek naar Coole Online r4 spellen? Probeer dan Burnout 2: Point of Impact uit

Een van de interessantste en leukste online games om te r4 spelen is Burnout 2: Point of Impact. Dit is een spel met de nieuwste graphics en geluidseffecten ,zo veel zelfs dat u een uitzonderlijk geweldige tijd zult beleven tijdens het spelen van het spel.

Burnout 2: Point of Impact werd ontwikkeld door Criterion Games. Dit spel werd uitgegeven door Acclaim Entertainment in het jaar 2002 en daarna weer in 2004. Burnout 2: Point of Impact is compatibel met PlayStation 2, Nintendo GameCube en Xbox spelconsoles. Dit spel is van het racegenre en is beschikbaar in beide modi - single player modus en multiplayer modus.

Als speler komt u tegenover computergestuurde spelers of andere spelers te staan en moet u in een circuitrace rond een track wedijveren. Deze track is vol van verkeer en kruispunten die fungeren als obstakels op de weg. Dit maakt het rijden een beetje moeilijk, maar u hebt nog steeds de mogelijkheid om uw snelheid te stimuleren door te rijden en draaien langs de verkeerde kant en een hoge snelheid te behalen.

U moet wel voorzichtig zijn, want ook botsingen aan hoge snelheid zouden de snelheid verminderen en kunnen tevens uw auto vernielen. Hoewel er een andere vervanger beschikbaar is, maar u moet dan weer aan snelheid winnen en tegen dan is er al een hoop kostbare tijd verloren gegaan. U zult Burnout 2: Point of Impact één van de meest veelzijdige spellen vinden die op de markt gelanceerd werd. Probeer het uit in een online r4 spelwinkel.