woensdag 3 maart 2010

DSTTi / iTTDS Installatie Handleiding

De DSTTi is geschikt voor alle versies van de Nintendo DS. Dit zijn de Nintendo DS / Nintendo DS Lite en de nieuwste Nintendo DSi.

Deze handleiding geeft een uitleg hoe u de DSTTi gebruiksklaar kunt maken. zodat u homebrew applicaties/spellen, films en mp3's kunt afspelen op uw Nintendo DS / Nintendo DS Lite of Nintendo DSi. In deze handleiding wordt gewerkt met het besturingssysteem Windows XP

Als u de DSTTi binnen krijgt zullen de volgende producten aanwezig zijn in de verpakking.

De DSTTi dit is de flash kaart welke in de Nintendo DS / Nintendo DS Lite past.

Let op de DSTTi werkt enkel in combinatie met een micro sd kaart

De USB microSD kaartlezer, hierin plaatst u de micro sd kaart en stopt u in een vrije USB poort in uw computer. Als de micro sd kaart wordt herkent zal er een verwisselbare harde schijf beschikbaar komen als u deze computer dubbelklikt.

Is bovenstaande gelukt kunt u doorgaan naar het volgende hoofdstuk het installeren van het besturingssyteem voor de DSTTi.

Nu dient de firmware gedownload te worden vanaf http://www.ndstt.com/

U wilt de DSTTi software installeren, dus drukt u op de link van de DSTTi firmware. Het bestand wat gedownload wordt is een Zip bestand.

Het Zip bestand dient uitgepakt te worden, Dit doet u door op de rechtermuisknop te drukken en te kiezen voor de optie alles uitpakken. Zoals hieronder aangegeven.

Druk nu 2x op 'Volgende' en daarna op de knop 'Voltooien'. Nu krijgt u alle uitgepakte bestanden te zien.

Deze bestanden en mappen dienen gekopieerd te worden naar de micro sd kaart. Deze heeft u in stap 2 aangesloten op uw computer. Selecteer alle bestanden en kies voor de optie kopiƫren.

Nu dient u naar de verwisselbare schijf te gaan. Hier kunt u komen door op 'Deze Computer' te klikken en naar de verwisselbare schijf te gaan. Dubbelklik deze verwisselbare schijf, zodat deze opent.

Klik nu op de rechtermuisknop en kies voor de optie plakken zoals hieronder staat aangegeven.

Nu zal het volgende scherm zich tonen en wordt de DSTTi besturingssoftware op uw micro sd kaart gekopieerd.

Als u dit heeft voltooid dan krijgt u dit te zien.

Nu dient u het volgende op uw beeldscherm te zien. Mocht dit zo zijn dan is de DSTTi klaar voor gebruik. Verwijder de USB micro sd kaartlezer uit uw USB poort en haal de micro sd kaart hieruit. Plaats de micro sd kaart in de DSTTi , daarna plaatst u de DSTTi in uw Nintendo DS / Nintendo DS Lite / Nintendo Dsi. Als alles goed is gegaan zal de DSTTi starten.