dinsdag 23 maart 2010

De beste r4 computerspellen aller tijden

De lijst van de beste computerspellen is enorm. Laten we eens kijken naar enkele van de geweldigste r4 games die ooit gemaakt werden.
X-COM: UFO Defence

Het kan gebeuren dat u DirectDraw moet uitschakelen om het tegenwoordig te laten draaien op uw systeem, maar er is geen enkel computerspel die ooit kan concurreren met de X-COM: UFO Defence. Het geeft de speler de leiding over een wereldwijde verdediging tegen een alien invasie. De originele versie combineerde onderdelen van boeiend rollenspel, een verfijnde base management, spannende tactische gevechten, hoogtechnologisch onderzoek en een gespannen, angstaanjagend verhaal om een ervaring te creƫren die nog moet worden gekopieerd door een ander spel. Dit spel heeft boordevol plezier in petto, zoals het jongleren met materieel en personeel om de naties van de wereld gelukkig te houden en daarmee uw budget te behouden. Dit is een geweldig spel voor strategiefans.
Civilization IV

Een van de Civilization games moest deel uitmaken van deze lijst, het was gewoon een kwestie van welke deze plek zou innemen. Jarenlang werd Civilization II grotendeels begrepen als de beste in de reeks die ingewikkelde strategie biedt in een smakelijk en zelfs sierlijk formaat. Sommige mensen zouden waarschijnlijk nog steeds beweren dat het de beste is van het stel, maar we besloten dat de laatste boven die grote titel stak met meer verbeteringen dan kan worden geteld. Civilization IV biedt de meest verslavende 4X ervaring op de markt. Het heeft een vernieuwd schadesysteem tot de diplomatieke verbeteringen en integratie van religie.

Hoewel deze r4 spellen zo oud zijn als de hel, zijn dit inderdaad de beste computergames die ooit gemaakt zijn.