dinsdag 23 maart 2010

De R4 kaart is een nieuwe naam in de wereld van de DS

De R4 kaart is een nieuwe naam in de wereld van de DS-opslagapparaten, die wordt verwelkomd door fans van Homebrew videospellen als de nieuwe revolutie. Het wordt ook beschouwd als de beste in rang in de DS Slot-1 kaartcategorie. Deze flashkaarten scoren bonuspunten bij de gebruikers in de lage prijsklasse omdat ze gemakkelijk te gebruiken mediaversterkers zijn die geen extra software nodig hebben om te werken. Het is een onafhankelijk apparaat met een uitstekende prijs- / kwaliteitverhouding.

R4 DS kaarten maken gebruik van microSD-geheugenkaarten voor het opslaan van spelgegevens. In tegenstelling tot de DS Xtreme klasse kaarten, zijn deze kaarten meer basis in de meeste van hun kenmerken wat ook heeft bijgedragen tot hun betaalbaarheid. Zo kunnen geheugenkaarten van een behoorlijke grootte aangekocht worden tegen voordelige prijzen, veel lager dan deze aangeboden door de concurrenten. De microSD-kaart wordt langs de bovenkant van de patroon ingevoerd door middel van een veermechanisme. Door de geheugenkaart in te drukken, bevrijdt u de veer en springt de kaart eruit.

Deze kaarten instellen gaat eigenlijk moeiteloos, en het enige wat men hoeft te doen is het besturingssysteem downloaden van de website, de bestanden uitpakken, en ze overzetten op de geheugenkaart. Alle kaarten worden geleverd met een installatie-cd die over een attribuut beschikken, Save Converter genaamd. Bestanden van kaarten die niet in een R4-formaat staan, kunnen op deze manier op de R4 gebruikt worden en er is tevens een ROM trimming tool beschikbaar. Officiƫle websites voor de R4 kaart bevatten de recentste bestanden en updates.