dinsdag 23 maart 2010

De menu’s van de R4 DS met de Nintendo DS Games

Van zodra u uw Nintendo DS-spellen of Nintendo DS lite ingeschakeld hebt, zullen de systeembestanden laden van op de R4 DS cartridge. Het zal ongeveer 2 seconden duren vooraleer het hoofdmenu verschijnt, samen met het R4 DS-logo bovenaan het scherm, terwijl het menu onderaan verschijnt. In het onderste scherm, kunt u een van de 3 opties kiezen zoals hieronder vermeld:

Game menu (Spelmenu): Als u dit menu selecteert, zult u een lijst krijgen van alle spelbestanden, die opgeslagen zijn op uw microSD-kaart. U kunt gebruik maken van de controller pad op de NDS om het gewenste bestand te selecteren. Uw opgeslagen spellen worden opgeslagen op dezelfde microSD-kaart. Als u de games later wilt wissen om ze te vervangen met andere bestanden, kunt u dit gemakkelijk doen.

Multimedia menu: Wanneer u deze tweede optie selecteert, zult u de multimediaspeler / Moonshell opstarten. Met dit menu, zult u in staat zijn om digitale foto’s te bekijken die opgeslagen staan op de microSD-kaart, naar uw favoriete MP3 liedjes luisteren, films bekijken, die u hebt omgezet van op een DVD met de meegeleverde software en elektronische boeken lezen in TXT-formaat.

Boot slot 2: Deze menuoptie zal ervoor zorgen dat de R4 DS de GBA Slot, of Slot 2, in uw Nintendo DS / DS Lite console opstart. Dit is voor diegenen, die ook een GBA Flashkaart in handen willen krijgen, alsook GBA homebrew games en applicaties willen draaien samen met de Nintendo DS-spellen.