dinsdag 23 maart 2010

De spannende wereld van de Nintendo DSi

Videospelconsoles behoren tot de meest trendy zaken in de huidige wereld en de Nintendo DSi staat inderdaad bovenaan de lijst. Dit apparaat is ontwikkeld en op de markt gebracht door Nintendo Entertainment System of NES, een van de leiders in de spelwereld. Onlangs heeft de spelconsole de wereld van handbediende spelapparaten veranderd met de introductie van de Nintendo DS alsook van de Nintendo DS Lite console en later met de Nintendo DSi, wat een improvisatie is op de DS Lite samen met enkele extra functies.

Zoals eerder vermeld, heeft de Nintendo DSi een aantal geweldige functies. Als u de console vergelijkt met de vorige versies, zult u zien dat hij bijna 15% lichter is dan de DS Lite console. Daarnaast biedt hij twee digitale camera’s, grotere schermen en buitengewoon versterkte luidsprekers. Alle bovengenoemde kenmerken hebben ervoor gezorgd dat deze console de favoriet is onder de spelbevolking.

Bovendien wordt de Nintendo DSi console geleverd met een extra SD-kaartsleuf. Wanneer u foto’s of iets neemt met de console, kunt u ze opslaan op de SD-kaart. Dit kan gaan van foto’s tot audio bestanden tot gedownloade software en e-books. Met deze Nintendo DSi spelconsole, kunt u ook audio- en videobestanden opslaan op deze SD-kaart, zodat u ze later kunt spelen met behulp van de spelconsole. Bovendien kunt u met deze Nintendo DSi ook uw eigen stem opnemen.