dinsdag 23 maart 2010

Memory Cards onderzoek is de moeite waard

Geheugenkaarten hebben heel stilletjes gleed in ons leven. Ze maken hun weg in onze huizen en handtassen zonder veel van ons ook weten dat ze er zijn. Dit is omdat zij een van de minst publiciteit vormen van technologie. Het vreemde is dat over dat de geheugenkaart, maar niet op grote schaal populair in nieuwe rapporten, worden gebruikt in zowat elk technologisch product deze dagen.


Ze worden gebruikt in mobiele telefoons, MP3-spelers, spelconsoles en bijlagen zoals de R4 en de M3 als in de film-spelers en autoradio’s. Ze zijn klein in fysieke grootte, maar hebben een bereik van verschillende capaciteiten beschikbaar, waaronder kleine maten als 512 megabytes tot 128 gigabyte. Om die reden kan het moeilijk zijn uit te werken wat voor kaart nodig zullen zijn in een apparaat. Dit is ook omdat er zo veel variabelen met inbegrip van het product dat wordt gebruikt, wat het product wordt gebruikt voor, wat lees-en schrijfsnelheid kan nodig zijn door de gebruiker en zo verder.


Er zijn een aantal zeer betrouwbare merken op de markt dezer dagen, maar er zal ook een paar die op de ‘minder betrouwbaar’ kant. Het is dus belangrijk om je onderzoek te doen en kopen een die geschikt is voor uw behoeften en budget. Er zijn grote kaarten beschikbaar via Kingston, Sony, SanDisk en Toshiba, maar je moet bereid zijn iets meer voor de kwaliteit van deze te betalen. Als u een geheugenkaart kopen voor $ 2 is er een goede kans dat u riskeren het apparaat dat u zal geven zij daar dus het is echt niet waard dat risico.


Consumenten kunnen eenvoudig controleren online forums en in-store te vinden wat geheugenkaart is het beste voor hen.