dinsdag 23 maart 2010

De Nintendo DS R4 patroon is multimediavriendelijk

De Nintendo DS R4 patroon is de nieuwste rage onder gameliefhebbers. Functies zoals de lage prijs en een sterke multimediaondersteuning zijn de belangrijkste redenen waarom iemand met grote belangstelling in softwaregames dit moet beschouwen als een investering die zijn geld waard is. De R4DS kaart biedt een alles-in-één oplossing voor alle voorgaande spelproblemen. Nu moet men geen aanvullende accessoires kopen of aan ingewikkelde software zien te geraken om de flash kaart te laten werken.

Nintendo DS R4 cartridge is gemakkelijk om te beginnen met behulp van deze kaarten. Het enige wat men nodig heeft, is een besturingssysteem dat de kaart aanstuurt, die online beschikbaar is op de officiële website. Download het besturingssysteem gewoon op een pc en vervolgens dient u de bestanden te extrageren en over te zetten op de patroon. Wat de zaken eenvoudiger maakt, is dat niet alle bestanden moeten worden overgezet.
De optie om de convertor op te slaan, stelt spelers in staat om spellen van andere bronnen te converteren naar R4-formaat en gebruikers zijn niet beperkt tot een beperkt aantal spellen.

De R4DS kaart werkt op een extern geheugen en microSD kaarten worden hiervoor gebruikt. De R4 reeks van flashkaarten biedt de meest uitstekende kosteneffectieve opties in dit verband. Er zijn diverse geheugenkaarten verkrijgbaar, en gebruikers kunnen er één kopen met de optimale geheugenruimte die geschikt is voor hun behoeften. Naast de geheugengrootte, is het ook de prijs die de R4DS een aantrekkelijke keuze maakt, daar deze lager ligt dan bij de meeste concurrenten.

De Nintendo DS R4 cartridge is multimediavriendelijk. Gebruikers kunnen er films op opslaan en bekijken. De beste multimedia-applicatie voor de Nintendo DS kaarten is Moonshell.