dinsdag 23 maart 2010

De R4 is de beste vriend van elke speler

Er is al heel wat gesproken over het R4 productassortiment en of het al dan niet gebruiksvriendelijk is wanneer het gecombineerd wordt met klassieke en populaire games. Het zijn uiteraard vooral gamers die het R4 product gebruiken in combinatie met het Nintendo DS gamma van consoles.

Er is een oude overtuiging dat elk toebehoren aan een spelconsole het spel vertraagt en problemen veroorzaakt bij het opslaan. Dit is voornamelijk het geval geweest met een aantal andere producten zoals het Xbox en het PSP gamma. Het Nintendo DS gamma is echter een assortiment consoles die niet negatief beïnvloed werd door het gebruik van de flash kaart technologie. Het lijkt in feite zo dat gamers de slot-1 flash kaart producten die onlangs uitgekomen zijn, omhelzen en nuttig gebleken zijn in gaming. Meer bewijs hiervan is te vinden in de acties van Nintendo toen ze doelbewust probeerden om de verspreiding en het gebruik van R4 producten in hun DS-consoles te voorkomen.

Het is dus duidelijk dat de R4 werkt en nogal aan reputatie wint om te kunnen bijstaan in de algehele spelervaring. De vraag wordt dan natuurlijk, welke games bekend staan om het beste te werken met het R4 aanbod? Wel, dat zal afhangen van de console die u hebt. U moet de juiste R4 hebben voor uw console (dit kan de Revolution, R4, R4III enzovoort zijn).

Twee van de beste spellen die uit zijn, zijn “Maestro Jump In Music” en ook “The Legend of Zelda, Inside Spirit”. Een van deze spellen is een klassieker, de andere een modern interactief spel. De R4 slaat automatisch op in plaats van een “veilig punt” te moeten bereiken, maar het vertraagt het spel niet - en het geheugen is uitbreidbaar. Haal dus een R4 in huis en begin te spelen.