dinsdag 23 maart 2010

Nintendo DS-consoles hebben de wereld veranderd

Het Nintendo DS gamma consoles heeft ons vermogen om dingen onderweg te doen, veranderd. Het is een van de meest invloedrijke producten die ooit gemaakt en verkocht werd in dit meest recente decennium. Er zijn momenteel een aantal andere fantastische consoles op de markt die allemaal fantastisch speelplezier bieden met enkele extra’s. Deze consoles omvatten de Xbox consoles evenals verschillende modellen van de Playstation. De Nintendo Wii heeft zelf ook een trend gezet dat zeer succesvol geweest is.


Met zoveel nieuwe vormen van technologie die elke dag beschikbaar komen, is het zeer gemakkelijk om te vergeten waarom een product in de eerste plaats zo goed is. Net zoals met alles in het leven, is het altijd goed om eventjes de tijd te nemen om te waarderen wat we hebben. Dit geeft ons ook een kans om te zien waar de toekomst naartoe gaat. Als we er een momentje bij stilstaan dat het Nintendo DS gamma consoles niet zou bestaan, zou het goed kunnen dat alle functies elk afzonderlijk zouden moeten gebeuren.

Dit betekent dat het spelen thuis zou moeten gebeuren, uw muziekspeler zou ook een afzonderlijk apparaat moeten zijn. Films bekijken zou beperkt worden tot het home theatre systeem en het internet zou bediend worden vanaf een laptop. We zouden overal heel wat apparaten mee hebben om al deze zaken te doen en er zou meer beperkt worden tot het huis om de helft van deze functies uit te voeren.

Het Nintendo DS gamma heeft het in wezen dus mogelijk gemaakt om alles te doen van op één apparaat terwijl u onderweg bent. Daarom is er een goede kans dat alle apparaten in de volgende jaren dit voorbeeld zullen volgen. Voor nu echter is de aankoop van een Nintendo DS console zowel een ruimte- als geldbespaarder.