dinsdag 23 maart 2010

De R4 en de Nintendo DS doen een technologische sprookje uitkomen

De technologische geschiedenis leest een beetje als een sprookje met het gehalte aan verbazingwekkende apparaten die gemaakt worden, zoals de Nintendo DS en de R4. Het is werkelijk een fantasiewereld op de markt dezer dagen en het lijkt erop alsof er voortdurend iets nieuws wordt ontworpen. Er zijn een aantal producten ten tonele die de manier waarop we de alledaagse dingen doen veranderd heeft.


Natuurlijk moeten we er in de eerste plaats bij stilstaan dat wat we elke dag doen heel wat veranderd is in de afgelopen tien jaar. De dagelijkse activiteiten van vandaag kunnen op het internet surfen, het nemen van foto’s, spelen en video’s opnemen, omvatten. Dus de technologische producten die tegenwoordig uit zijn, zijn ingespeeld op die zaken. De volgende grootste trend op de markt is, wanneer de fabrikanten manieren vinden om veel van deze activiteiten in één te combineren.


Er zijn een aantal producten op de voorgrond getreden van deze beweging die een enorme impact gehad hebben op de manier waarop we ons leven leiden. Nintendo heeft meer dan 100 miljoen mensen die gebruik maken van haar gamma DS merkconsoles. Deze console heeft gamers en mediagebruikers wereldwijd beïnvloed. U kunt ermee spelletjes spelen terwijl u onderweg bent, terwijl u tegelijkertijd draadloos verbinding kunt maken met het internet en naar muziek kunt luisteren of video’s kunt bekijken.


Het volgende grootste product is de R4 die vastgemaakt wordt aan het Nintendo DS gamma en gebruikers in staat stelt om gegevens te downloaden, uploaden en overdragen in bijna elk formaat. De R4 is als een steroïde voor technologie dus dit heeft mensen door het dolle heen doen gaan.

We hebben veel te danken aan fabrikanten zoals de R4 en Nintendo omdat ze zo veel mogelijk gemaakt hebben om onderweg te doen, en de marktpopulariteit van deze apparaten is er gewoon een bewijs van.