dinsdag 23 maart 2010

De populairste en beste r4 computerspellen

Er zijn slechts een aantal top r4 computerspellen die een rage zijn op de markt. Deze spellen vergen veel strategie, denkwerk en hersenvermogen om elk niveau met succes te volbrengen. Hier zullen we enkele van de beste PC games bespreken die intelligentie en verstand vereisen.

1. Starcraft: Het is een MMORPG spel en er wordt gezegd dat er ongeveer 9,5 miljoen exemplaren in de hele wereld verkocht zijn. Het is een spel dat actie, avontuur, strategie en nog veel meer heeft. Het is een militair sciencefiction strategiespel. Dit spel, uitgebracht in 1990, heeft een revolutie teweeggebracht in de strategiegames.
2. Half Life: Dit is ook een sci-fi schietspel met een interessante verhaallijn. Gordon Freeman is een personage in dit spel, dat een telekinese experiment moet ondergaan en zijn weg moet zien te vinden doorheen een ondergronds onderzoekscentrum, omdat het experiment fout ging.
3. World of Warcraft: Het is een onvertraagd 3D strategiespel en heeft meer dan 11 miljoen abonnees maandelijks rond de wereld. In dit spel, moeten de personages tegen vijanden vechten, veroveringen maken en punten verdienen om naar het volgende niveau te gaan.
4. The Sims: in dit spel, creƫert u uw eigen personage en moet u vervolgens zorg voor hem of haar dragen. Het omvat het voldoen aan de basisbehoeften zoals honger, slaap, vrijetijdsbesteding, levensonderhoud, relaties enz. Het is een educatief spel dat de elementaire lessen van het leven aanleert.
5. Myst: Het is een avontuurlijk spel met een gedetailleerde verhaallijn waar het karakter moet reizen naar het eiland Myst waar hij verschillende hindernissen op zijn weg aantreft.

Dus, van plan een goed spel te kopen? Maak uw keuze uit de bovenstaande beste PC r4 games.