dinsdag 23 maart 2010

Nintendo DS geheugenkaarten en de R4 zijn de meest invloedrijke producten

Er zijn een aantal geweldige producten die de afgelopen tien jaar uitgevonden en verkocht werden, maar de drie meest invloedrijke zijn de Nintendo DS console, R4 en de geheugenkaart geweest.
116-2283

Er was een tijd dat de enige manier om muziek te vervoeren, was door een cassette of cd te dragen van het ene huis naar het andere. Als u 100 verschillende nummers wilde verplaatsen, betekende dat het vullen van een zak vol cassettes en compact discs en deze met u meedragen. Dit was geen handige manier om de dingen te doen, dus toen het mp3-formaat uitkwam, ging de technologie er op vooruit. Geheugenkaarten worden nu gebruikt om dingen zoals dit gemakkelijk te maken terwijl u onderweg bent. Natuurlijk kunnen geheugenkaarten gebruikt worden om veel meer dan alleen muziekbestanden op te slaan en te vervoeren.

De R4 is een apparaat dat vastgemaakt wordt aan het Nintendo DS gamma van consoles. Het kan worden gebruikt om gegevens op te slaan en over te zetten, zoals spelletjes. Daarom is het een uiterst populair product en zijn spelers er helemaal gek van. Het stelt een soepele lees- en schrijfmogelijkheid met een besparingstijd die het spel of de snelheid niet vertraagt. Het kan simpelweg in de basis van de Nintendo DS ingevoerd worden en is geschikt voor verschillende formaten geheugenkaarten.

De Nintendo DS heeft echt geen introductie nodig. Het is een console die wordt gebruikt om het spelen van spelletjes, het bekijken van films, het afspelen van muziek, sociale netwerken en surfen op het internet onderweg mogelijk te maken. Het past met gemak in een broekzak of handtas en is echt heel betaalbaar. Het wordt gebruikt in combinatie met de R4 en geheugenkaarten.

De Nintendo DS, Geheugenkaart en R4 zijn een reeks producten die samenwerken en zijn met reden de populairste geworden.