woensdag 3 maart 2010

Acekard 2i Installatie Handleiding

De Acekard 2i is geschikt voor alle versies van de Nintendo DS. Dit zijn de Nintendo DS / Nintendo DS Lite en de nieuwste Nintendo DSi.

Deze handleiding geeft een uitleg hoe u de Acekard 2i gebruiksklaar kunt maken. zodat u homebrew applicaties/spellen, films en mp3's kunt afspelen op uw Nintendo DS / Nintendo DS Lite of Nintendo DSi. In deze handleiding wordt gewerkt met het besturingssysteem Windows XP

De USB microSD kaartlezer, hierin plaatst u de micro sd kaart en stopt u in een vrije USB poort in uw computer. Als de micro sd kaart wordt herkent zal er een verwisselbare harde schijf beschikbaar komen als u deze computer dubbelklikt.

Is bovenstaande gelukt kunt u doorgaan naar de volgende stap, zodat u de Acekard 2i firmware kunt installeren.

Nu dient de firmware gedownload te worden vanaf www.acekard.com/

U wilt de Acekard 2i software installeren, dus drukt u op de link van de Acekard 2i firmware. Het bestand wat gedownload wordt is een Zip bestand.

Het Zip bestand dient uitgepakt te worden, Dit doet u door op de rechtermuisknop te drukken en te kiezen voor de optie alles uitpakken.

Druk nu 2x op 'Volgende' en daarna op de knop 'Voltooien'. Nu krijgt u alle uitgepakte bestanden te zien.

Deze bestanden en mappen dienen gekopieerd te worden naar de micro sd kaart. Deze heeft u in stap 2 aangesloten op uw computer. Selecteer alle bestanden en kies voor de optie kopiƫren zoals hieronder staat aangegeven.

Nu dient u naar de verwisselbare schijf te gaan. Hier kunt u komen door op 'Deze Computer' te klikken en naar de verwisselbare schijf te gaan. Dubbelklik deze verwisselbare schijf, zodat deze opent.

Klik nu op de rechtermuisknop en kies voor de optie plakken.

Nu zal het volgende scherm zich tonen en wordt de Acekard 2i besturingssoftware op uw micro sd kaart gekopieerd.

Als u dit heeft voltooid dan krijgt u dit te zien.

Nu dient u het volgende op uw beeldscherm te zien. Mocht dit zo zijn dan is de Acekard 2i klaar voor gebruik. Verwijder de USB micro sd kaartlezer uit uw USB poort en haal de micro sd kaart hieruit. Plaats de micro sd kaart in de Acekard 2i, daarna plaatst u de Acekard 2i in uw Nintendo DS / Nintendo DS Lite / Nintendo Dsi. Als alles goed is gegaan zal de Acekard 2i starten.