dinsdag 25 mei 2010

Wat is Acekard 2i-kaart flashkaart?

Noteer: Dat wij alleen software verschaffen voor Nintendo consoles tot slechts 1.3 Firmware (voor de DSi met de 1.4 Firmware zult u de Acekard website moeten raadplegen: http://www.acekard.com)

De Acekard 2i-adapter is de nieuwste ontwikkeling in flash-cartridgetechnologie speciaal ontworpen voor de Nintendo DSi. De kaart is volledig omgekeerd compatibel en werkt op de Nintendo DS, Nintendo DS Lite en Nintendo DSi. Als u momenteel een Nintendo DS / DS Lite gebruikt, kan het de moeite waard zijn de Ak2i-kaart aan te schaffen in plaats van de Ak2-kaart, zodat u deze later niet hoeft te vervangen als u een Nintendo DSi koopt. De Ak2i is een adapter, zodat u een microSDHC-kaart (maximaal 32GB) kunt gebruiken in uw Nintendo DSi. Op deze manier kunt u veel meer opslaan en van de volgende functies genieten:

- Films kijken
- Muziek afspelen
- Door afbeeldingen bladeren
- E-boeken lezen en nog veel meer...

Verlies nooit opgeslagen gegevens
Acekard 2i schrijft rechtstreeks naar het opgeslagen bestand op uw MicroSD-kaart. U hoeft niet handmatig opslagtypen of batterij te selecteren. Opgeslagen bestanden zijn compatibel met andere flash-kaarten. U hoeft het opgeslagen bestand alleen maar dezelfde prefix te geven en in dezelfde map of bestand te plaatsen. Voer vervolgens de software uit om het nieuwe opgeslagen bestand te gebruiken.

Perfecte compatibiliteit
Acekard 2i heeft de beste eigenschappen overgenomen van de producten van Acekard. U kunt software op de MicroSD-kaart slepen en neerzetten om deze uit te voeren.
*Bij de eerste keer opstarten zal het enige tijd duren om het opslagbestand aan te maken. De laadtijd nadat het opslagbestand is aangemaakt, is zeer kort.

Ondersteunt SDHC MicroSD-kaart
Acekard 2i ondersteunt SDHC en biedt onbeperkte opslagruimte voor u. U kunt al uw favoriete software, muziek- en videobestanden op één MicroSD-kaart kopiëren.

Ondersteunt elk merk MicroSD-kaart
Acekard 2i kan worden gebruikt met elk merk MicroSD-kaart. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de snelheid van de MicroSD-kaart.

Ondersteunt Action Reply cheats. Ingebouwde editor
Acekard 2i ondersteunt Action Replay cheats in .dat-, .xml- en .cc-indeling. U kunt selecteren hoe AR-cheats moeten worden gebruikt met de ingebouwde editor.

1. Kopieer AR-cheats in .dat- of .xml-indeling naar /__ak2/cheats. Kopieer het bestand met .cc-indeling naar hetzelfde directory of bestand.
2. Druk op "Y" om de editor te openen.
3. Selecteer "Cheat DB-bestand".
4. Selecteer het cheat-bestand.
5. Selecteer "Heropbouwen".
6. Als u de cheat-code van de software hebt, dan zal een lijst worden geopend. U kunt "X" en "Y" gebruiken om ze in- of uit te schakelen.
7. Druk op "A" om uw wijzigingen op te slaan en de software uit te voeren.

Ingebouwde 'Trimming'-functie
De Acekard 2i heeft een ingebouwde ‘Trimming'-functie. Wanneer u een bestand in de MicroSD kopieert, zal de Acekard 2i automatisch overbodige gegevens in een bestand verwijderen ("trimmen").

Volledige bediening via aanraakscherm
De Acekard R.P.G. maakt gebruik van het concept van de iPhone, dat de gebruiker een totaal nieuw gevoel van controle geeft.
- U kunt ook bedienen met de knoppen.

Ingebouwde bestandsbewerking
U kunt de bestanden op de MicroSD-kaart kopiëren, plakken en verwijderen.

Ondersteunt meerdere talen
U kunt eenvoudig de taal wijzigen in de Acekard 2i. Er zijn 8 talen in de firmware: Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Japans en Duits. U kunt de tekst in deze talen naar wens wijzigen en vervangen. U vindt ze in /__ak2/language/.

Pakketinhoud:

- AK2i-kaart (slot-1)
- USB microSD-geheugenkaartlezer / -schrijver

Belangrijke informatie:

- Dit apparaat vereist software die moet worden gedownload om te kunnen werken. Als u niet zeker weet wat u moet doen, kunt u de bovenstaande informatie lezen en de instructies volgen voor het downloaden, uitpakken en opslaan van de juiste bestanden op uw microSDHC-kaart.
- Als u de AK2i wilt gebruiken, hebt u ook een microSD- of microSDHC-kaart nodig. De meeste mensen kiezen voor een Integrale 8GB microSD-kaart, maar u betn volledig vrij om te kiezen volledig afhankelijk van de snelheid of capaciteit die u nodig hebt.
- Dit artikel wordt niet terugbetaald.... een terugbetaling zal alleen plaatsvinden indien het product defect wordt bevonden door een van onze Acekard 2i-experts. Er zal geen terugbetaling plaatsvinden als de gebruiker niet in staat is de vereiste informatie op de kaart te downloaden.

Het bovenstaande heeft geen invloed op uw statutaire rechten..

Waarschuwing-- Het is illegaal om een R4 kaart te gebruiken voor toepassingen zoals het downloaden van illegale games, muziek, foto's, films etc, dit is back-up apparaat voor je eigen woning.