dinsdag 25 mei 2010

R4 Nintendo

Heb je er ooit aan gedacht hoe fantastisch het zou zijn als je Nintendo DS, DS Lite of DSi zou multi-media bestanden af te spelen, zoals video's en mp3-muziekbestanden alsmede homebrew games worden opgeslagen op uw pc? Nou, met de R4 / R4i Nintendo kun je precies dat doen. Dit superieure toestel ziet er grotendeels hetzelfde als een conventionele Nintendo cartridge, maar met een micro SD-sleuf. Dit betekent dat door simpelweg het plaatsen van een SD-geheugenkaart in de R4 / R4i Nintendo DS-systeem zal spelen nu de inhoud.

De Nintendo R4 / R4i Nintendo is ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd en draagbaarheid. Het enige wat u hoeft te doen, als je eenmaal hebt gekocht R4 Nintendo, is load van een SD-geheugenkaart met uw bestanden, kunnen wij deze gebundeld met uw R4 of de R4i.

Overzetten van uw bestanden is eenvoudig via een kaartlezer aangesloten op uw pc, dan is het gemakkelijk enkel om uw verzameling van spelletjes, video's ordenen, muziek en foto's door ze te slepen naar de geheugenkaart. U kunt vervolgens uw collectie waar je ook gaat met je Nintendo en gewoon door knetterende de SD-kaart in de R4/R4i 's micro SD-slot en de R4/R4i in je DS, bingo! kunt u uw verzameling mediabestanden en spelletjes en ook een waardevolle back-up.