dinsdag 25 mei 2010

M3i Zero is de beste flash kaart

Gamers zijn in de laatste jaren erg opgetogen geraakt door de waaier van Nintendo consoles en met name de invoering van het M3i Zero flash kaartapparaat. De M3i Zero, hoewel deze niet goedgekeurd werd door Nintendo, heeft ongetwijfeld bijgedragen tot het aantal Nintendo consoles die verkocht werden en het aantal games die gebruikt worden. Er zijn veel redenen waarom dit apparaat een cultstatus bereikt heeft binnen de spelgemeenschap.

Het is alsof de makers van de M3i Zero samen rond tafel zaten en het ultieme apparaat bedachten voor gamers wat hen compatibiliteit, gebruiksgemak en betaalbaarheid zou verschaffen zonder te moeten inboeten aan kwaliteit. Het is dan ook geen wonder waarom gamers niet gewoon weg zijn van dit product, ze zijn erdoor geobsedeerd. Het is inmiddels bijna territoriaal geworden met gamers die erg defensief reageren over het product bij de geringste hint dat het niet meer zal toegestaan worden op de markt.

In een tijdperk waar fabrikanten mensen aanmoedigen om producten te kopen die gebruikt kunnen worden op diversie manieren; blijven ook de apparaatmakers up to date door producten te creĆ«ren die multifunctioneel zijn. De M3i Zero is een veelzijdig apparaat dat gebruikt kan worden in vele consoles voor games, muziek, video’s, films en dataopslag en -overdracht. Het is een voortreffelijk gemaakt product dat veel goede diensten aanbiedt aan zijn gebruikers, zonder dat het verpakt is in een mooie hoes of verpakking. Dit is op zijn minst zeer verfrissend. Met de M3i Zero krijgt u waar voor uw geld.

Met de release van een nieuwe Nintendo console, de DSI XL, valt het te hopen dat de M3i Zero op de frontlinie van de flash-cart industrie zal blijven en dat het gamers zal blijven de beste technologie geven dat het te bieden heeft.

Je kunt de M3i Zero kaartje bestellen bij PlayGadgets.nl